sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Vauhtimesta hurjin on Ankkalinna!

Jos joku ei tunnistanut otsikon lyriikoiden lähdettä, lapsuudessanne on suuri, musta, pohjaton aukko.

Haastetta Henniltä.

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their "tagger" and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."

1. Kerro lyhyesti jostakin aatteestasi tai ideologiastasi. Miksi aihe on lähellä sydäntäsi, ja oletko esim. aatteen aktiivinen kannattaja? Kuinka se käy ilmi?
- Onko paha sanoa, että mulla ei tähän oikein ole vastausta? Esim. eläimet tai niiden hyvinvointi eivät ole koskaan olleet lähellä sydäntä, ei myöskään luonto tai luonnonmukaisesti eläminen, en ole uskovainen tai elä minkään uskonnon mukaan. Pidän arvossa ystäviä ja perhettä, mutta muuten muiden ihmisten elämä ei pahemmin liikuta suuntaan tai toiseen.
 2. Lempiruokasi?
-Pienestä pitäen spagetti ja jauhelihakastike.
3. Mikä on toiveammattisi, ja oletko jo kyseisen alan ammattilainen, vai aiotko vielä opiskella siihen?
-Lapsena halusin kampaajaksi ja _ooppera_laulajaksi, vanhemmaksi kasvaessani mulla ei ole missään vaiheessaä ollut minkäännäköistä toiveammattia tai intohimoa johonkin tiettyyn suuntaan. Jorvissa ollessani hetken osastonsihteerin apulaisena kuulin tekstinkäsittelijän ammatista ja ajattelin, että se sopisi mulle. Kolmannella yrittämällä sainkin paikan Naistentautien klinikalta ja seuraavat neljä vuotta olin HYKSiläinen, kunnes vaihdoin työpaikkaa. Samaa hommaa kuitenkin jo yli viisi vuotta. Ei tämä ole sellainen, jota oon aina tahtonut tehdä, mutta oon tyytyväinen ja pidän tästä. Pahin painajaiseni kuitenkin olisi asiakaspalvelutehtävät. En missään nimessä halua töihin paikkaan, jossa pitää olla paljon ihmisten kanssa tekemisissä.
4. Onko sinulla fobioita, ja jos on, niin mikä niistä on "kummallisin"?
- Ei ole, mitä nyt normaalissa määrin hyi käärmeitä/hämähäkkejä.
5. Elokuva, mitä voit katsoa uudestaan ja uudestaan...ja uudestaan? :)
-Boondock saints.
6. Mikä on kahden vuoden tähtäimesi, mitä siis haluat tehdä/saada aikaan seuraavan kahden vuoden aikana?
- Jos elämäntilanne pysyy samana kuin nyt, olen onnellinen. Vasta pari vuotta siitä vielä eteenpäin (~30-vuotiaana) toivon, että asutaan poikaystävän kanssa yhdessä ostetussa rivitalon pätkässä tai omakotitalossa.
7. Millaista musiikkia et kuuntelisi, ts. mistä musiikista et pidä? Vastaukseksi ei kelpaa "huonoa", vaan mainitse joku tietty genre tai artisteja.
-Reggae! Aaaaaargh! Se on semmosta letkeetä ja rentoa ja siitä kai pitäis tulla hyvä fiilis, mutta mua alkaa poikkeuksetta joka kerta sitä kuullessani kyrpimään. Kaikkein vähiten voin sietää ko. genrestä suomalaisia artisteja. Jukka Poika, hyivvv.
8. Kamalin kotityö, jota viivyttelet aina viimeiseen asti tai pakotat vaikkapa puolison tekemään? :)
-Hiusten poistaminen suihkun lattiakaivosta. Kumikäsineet käteen ja hengitystä pidättämään.
9. Mitä aiot tehdä tänä kesänä?
-Käydä Nummirockissa, tuossa jokaisen kesän (vuoden) kohokohdassa. Muita tähdellisiä suunnitelmia ei vielä ole. Puistoilua ja möksäilyä.
10. Mikä olisi todennäköisin syy sille, että olet joutunut putkaan?
- Olen niin sääntöjen mukaan elävä tapaus, etten keksi tähän mitään uskottavaa.
11. Karaokeaika! Mikrofoni isketään käteesi, minkä biisin lurautat?
-Vastustan tätä kysymystä tuhannen auringon voimalla. Ikinä en ole karaokessa laulanut, enkä laula. En myöskään käy karaokebaareissa, enkä ole Singstar- ym. pelien kannattaja. Hirveetä kuunneltavaa, kun parin bissen jälkeen suurin osa suomalaisista luulee osaavansa laulaa. Ainoat tapahtumat missä mun voi mahdollisesti kuulla laulavan on suosikkibändien keikoilla ja niissäkin edellytys tähän on viiden promillen humala.
 
Oon mälsä, enkä itse jaksa tägätä ketään saatika keksiä kysymyksiä.
 
Keskiviikkona käppäilimme poikaystävän kanssa Selloon ja kotimatkalla kävelimme Vallikallion metsän ja kallioiden kautta. Pään takana kulkee kehä ykkönen ja oikealla puolella näkyy Leppävaara, Panorama tower ja Sello.
 
 
Lauantaina pyysin kavereita kylään pitämään seuraa, kun poikaystävä karkasi Sipooseen synttäreille. Ajateltiin pitää peli- ja leffailtaa, mikä tarkoitti sitä, että odottaessani vieraita pelasin pitkästä aikaa NESiä ja vauhtiin pääsemisen jälkeen pääsin Ducktalesin helposti läpi, vaikken ollut sitä pelannut vuosiin. Niiiin loistava peli. Jännä, miten pienenä paljon tahkotut pelit pysyvät muistissa. Selkärangasta muistui kaiken maailman salarit ja reitit. Vieraiden saapuessa siirryttiin ihan vaan leffojen maailmaan ja katsottiin Equilibrium, Fifth element ja Sin City.


1 kommentti:

  1. Toi Ankronikka peli kuuluu munkin ehdottomiin suosikkeihin!

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)