torstai 28. kesäkuuta 2012

Vikings!

Kuukausi-pari takaperin törmäsin uutiseen, jossa kerrottiin viikinkiravintola Haraldin laajentavan ketjuaan Helsinkiin. Oli jotenkin niin hauskan kuuloinen konsepti, että pakkohan sitä oli mennä lähemmin tarkastelemaan. Tein pöytävarauksen kymmenelle hengelle kätevästi netissä ja maanantaina mentiin nälkäisinä paikalle.


Ruokalista oli niin perinpohjainen ja tekstiä täynnä, että meni hyvä tovi ennen kuin kaikki olivat saaneet päätettyä tilauksensa. Hilpeyttä herätti tarjoilijamme nimi Gudrun Kiihkeä, sekä shotti nimeltä Piikalikan puolukan polkaisu. Muumilta napattu tämä.

Asianmukainen varustus, kädessä VOIMAOLUT.


Tärähtänyttä, oltiin liian vikkeliä kameralle.

Ruoka oli ihan törkeän hyvää, minun annokseni oli seuraavanlainen:
Härän pihviä Tilda Tulikouran kyökistä
Tervaisella pippurisinapilla kuorrutettua härän ulkofileetä (150g) kera leppäsavujuustoperunoiden, lisänä kastia Viisauden viinistä sekä savuchilillä maustettua Peltolan tilan kirnuvoita, hunajaisia juureksia ja punaherukkahilloketta

Sword fight!

 Meitä olikin yksitoista kymmenen sijasta, hups. Anna pöydän päänä, Turo, Marja, Eetu, Hiski, Maarit, Muumi, David, Sini, Csaba.

Pitäähän meidän tuolle sveitsiläiselle turistille näyttää mm. kaikki. Nummirock, viikinkimeininkiä, mökkeilyä, Suokki, perusbaarit, ja viikonloppuna oleva VarjoTuska, sekä Tuska etc... Kuva Maaritilta.

Tuleva viikonloppu menee kokonaisuudessaan VarjoTuskaillessa, jonne kaikki ovat tervetulleita. Siellä saa ja pitääkin tulla vetelemään minua hihasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)