lauantai 30. kesäkuuta 2012

Vuoden ensimmäinen möksäily

Lomalla ollessani olen joka päivä yrittänyt keksiä edes vähän jotain pientä tekemistä, ettei vaan yksikään päivä menisi pelkästään kotona möllöttämiseksi. Tiistaina huomasin kellon edenneen jo pitkälle iltapäivään ilman mitään suunnitelmia ja silloin sen keksin! "Mennäänkö mökille?" "Ai nyt vai?" Tuntia myöhemmin olimme jo hakemassa Turoa ja Davidia mukaan ja Csabakin lomalaisena sanoi tulevansa suoraan bänditreeneistä, kävi se kyllä vielä kämppiksensä Kelan hakemassa matkaan. Aika hyvin äärettömän pienellä varoitusajalla.

Ajelimme siis Somerolle vanhempieni mökille. Matkalla satoi kaatamalla, mutta perille päästyämme ja koko loppuillan keli oli hyvä. Kävimme kaupassa ja aloitimme grillailun. Söimme pitkän kaavan mukaan ja tyrkytimme turistillemme kaikki perinteiset suomalaiset kesämössöt; makkaraa, piffiä, uusia perunoita ja silliä, kahta eri salaattia, sieniä tuorejuustolla ja pekonilla ja niin pois päin. Olimme ymmyrkäisiä.


Radiosta soi tilanteeseen sopiva Suomipop koko illan ajan. Pistimme Davidin miehuustestiin eli sytyttämään saunaa. Ensikertalainen ja onnistui. Pojat vahtivat toimitusta vierestä silmä kovana.


Ilta ei toki ollut alkoholiton vaan menihän se myös juhlimiseksikin. Terassilla istuttiin ja ihmeteltiin, kun oli niin nättiä ja mukavata, laiturilla otettiin luontokuvia ja oltiin näin ^__________^

Pojat saunoi ja ui koko illan niin paljon kun sielu sieti, minä jätin uimiset väliin ja saunoin vain pariin lyhyeen otteeseen. Vesi oli kylmää ja saunassa oli kuuma. First world problems.


Tässä kuunnellaan ja katsellaan meidän tämän kesän teemabiisiä; Bönthöö. Jos ette ole kuulleetkaan tästä, hyvä. Jos silti kiinnostaa; http://www.youtube.com/watch?v=RweYVigGflU


Ja loppuun yön vikoja ja aamun ekoja kuvia. 
Mytty nimeltä David. Ei herännyt.
 
Reissu oli lyhyt, mutta onnistunut. Herääminen ja siivoilu venyi iltapäivään, mutta olihan se yökin venynyt aamuun. Kotona ehdin vain nopeasti piipahtamaan voimanokosilla, kun jälleen piti lähteä ihmisten ilmoille, mutta siitä myöhemmin. Toivon ehtiväni vielä ensi viikolla takaisin mökkihöperöitymään.

2 kommenttia:

  1. Voi kauneus, miten kesäisiä kuvia! Voi melkein hyppelehtiä niihin polskimaan itsekin! : --D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli äärimmäisen optimaalinen kesäpäivä, käytimme sitä hyväksi parhaamme mukaan. ^^

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)