maanantai 30. heinäkuuta 2012

Cabin fever

Piti kehitellä itselle tekemistä ja seuraa, kun ukkokin olisi koko viikonlopun Sipoossa. Äiteen kanssa olin soitellut jo viikolla mahdollisista mökkisuunnitelmista ja lähdinkin ajelemaan perjantai-iltapäivästä Somerolle päin. Siellä olivat jo äitee ja isukki ruoanlaittohommissa saapuessani. Koko ilta meni lähinnä syödessä, ristikoita tehdessä, syödessä, lukiessa, kaupoilla, sitten syötiin vähän lisää ja katteltiin leffaa.

Ehdin jo pelätä, etten kerkeä tänä kesänä kertaakaan Somerniemen torille, mutta hoituihan tuokin. Lauantaiaamusta torille! Aina yhtä paljon ihmisiä, aina yhtä kuuma. Jotenkin se lämpö kerääntyy sinne ja hohkaa ihan jumalattomasti, vaikka muuten olis olevinaan vilpoista.

Joka kerta etsin kaksi myyjää sieltä: levysedän ja kirjasedän. Ja lähes aina kummaltakin lähtee jotain mukaan. Tällä kertaa löysin Korpiklaanin Ukon wackan (rakastuin samantien Tuoppi oltta-biisiin) ja Koontzilta kaksi kirjaa, Pimeän pelon ja Pelon kasvot. Ennen tuppasin ostamaan tuolta Kingin kirjoja, mutta tätä nykyä omistan jo kaikki suomeksi käännetyt teokset.

Parasta, loota täynnä Kingiä ja Koontzia. ;___;

Perinteinen lättytauko.

Isukin kanssa torilta lähtiessä.

Vielä kipaisu Somerolla ja takaisin Espooseen. Ehdin kotonakin vain hetkeksi poiketa, kun jo taas lähdin muailmalle. Ropeconin ulkopuolella poikkesin puoleksi tunniksi ihmettelemään kaiken maailman öttiäisiä. Suunnitelmana oli lähettää joku hakemaan omaisuuttani sisäpuolelta, mutta en saanut puhelua läpi herralle, jolla nämä olisivat. Vakoojaystäväni kuitenkin lupasi pitää silmänsä auki, jos ko. setään törmäisi.

Eliza ja Anna

Ja jatkuuuu! Olin viikko takaperin saanut kutsun Kialta mökkeilemään Kirkkonummelle. Ilman navigaattoria ja eksymättä perille, phuk yea! Kyseessä oli poliisiyhdistyksen mökki. Kian poikaystävä oli viittä vaille valmis poliisi ja sitä kautta pääsimme tuonne. Mukava, rento möksäilta. Juttelua, musiikkia, grillailua, koiran kanssa leikkimistä, kaiken maailman itikoiden huitomista ja niin poispäin..

Sini, Csaba, Kia. Isäntä oli pistämässä grilliä tulille.


Grillikatos. Koira teki Csaban onnelliseksi ja leikki sen kanssa.

No? No? No? Tässä tää keppi nyt ois.

Muiden alkaessa tuumia saunaan siirtymistä minä läksin kotiin. Mietin vielä jatkavani iltaa jossain muuallakin, mutta kotiin päästyäni laiskistuin ja kömmin puoliltaöin unten maille. Pari tuntia eteenpäin heräsin siihen, kun joku koski mua käteen. Ei saakeli, että peljästysin. Lähellä oli, etten huutamaan alkanut. Avokki olikin päättänyt tulla kotiin yöksi. Huhhuhhuhhuh. Slaagi.

Angstaisin muuten maanantaita ja viikon alkua, mutta olen niin innoissani tulevan viikonlopun keikkaloista ja menoista ja seurasta, etten tähän kykene:

-perjantaina Korpiklaani Virgin oilissa kera Maijan
-lauantaina Myötätuulirock ilmaiseksi kiitos Turon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)