sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Elämän pieniä iloja

Pientä muutosta tulossa nykyiseen elämään. Poikaystävä on kironnut työtään jo parin vuoden ajan ja koittanut etsiä sellaista opiskelupaikkaa, mikä tuntuisi omalta jutulta. Viimein sellainen löytyi, hän kävi valintakokeissa ja viikko sen jälkeen postiluukusta kolahti kirje; radiotoimittajakoulutus alkaa elokuussa. Koulutus kestää vain vuoden, joten jo ensi vuonna tähän aikaan saattaa avokilla olla omanlainen ja kiinnostava työpaikka alla, eikä näin lyhyenä aikana ehdi edes tulla rahan kanssa kituuttamisongelmia. Ja jos tulisikin, niin onhan mulla vakkariduuni ja voin alkaa sugarmamaksi.

Päivänä, jolloin valintakokeiden tulokset tulivat julki, poikaystävä lähti viettämään biitsipäivää kavereidensa kanssa ja minä huristelin töistä kaupan kautta kotiin ja väsäsin tulevalla koululaiselle onnittelukaakun. Sellaisen, jonka osaa tehdä vaikka olisi peukalo keskellä kämmentä, ja on muuten parempi kuin normaali kakku.

Vähäsenhän tää on tuunattu ja ainekset miten sattuu, mutta silti!

Keskiviikkona suuntasin möksäreissulta selviämisen jälkeen Viikkiin Heidin synttäreille. Pienen tyttöporukan kanssa korkattiin Heikkulin ihka uusi saunavuoro, jonka jälkeen testattiin kasvisruokavaliolla elävän emäntämme tarjoilut. Kaikille hartaille lihansyöjille maistui pöperöt oikein hyvin. Mussunmussun.

Ffffuuuuuuuud.

Kuva Heidiltä, seurana Roosa, Annika odottaa vuoroaan kärsivällisesti jossain takanamme.

Vielä pitäisi jaksaa yksi päivä VarjoTuskaa ja mahdollisesti suunnitelmissa olisi myös mennä illalla Virgin oiliin Tuskan jatkoklubille. Loma, PAKKO pitää hauskaa. Vielä viikko jäljellä.

1 kommentti:

  1. Varjotuskassa oli kyllä hauskaa, oli kiva nähdä! Kakku näyttää herkulta<3

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)