torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesäloma-aktiviteetteja

Olin saanut kummitädiltä lahjakortin Holiday Clubiin, jonka käyttämistä ajattelin nyt loman aikaan. Tiistaina siis ehdin herätä, varata hotellihuoneen ja jo tunnin sisään oltiin avokin kanssa ajelemassa Tampereelle. Kahden tunnin päästä vähän eksymistä, check-in ja huoneen etsintä. Huone oli ihan naurettavan siisti, mielessä oli lähinnä joku puolet pienempi koppero, eikä mitään sen kummempia. Mutta oho, saatiinkiin todella tilava kahden hengen huone 9. kerroksesta loistavine näköaloineen.


Huone jatkui vielä oikealle, jossa oli pöytä ja kaksi tuolia.

Ulko-ovea ennen oikealla iiiso kylppäri.

Haluaisin tähän väliin kertoa kauniin tarinan. Neljä vuotta sitten ollessani ulkomaanmatkalla rakkaan Marjani kanssa vietimme taukoa hotellihuoneessamme, kun yhtäkkiä Marja räjähtää nauruun. Kun hän vihdoin taas saa puhuttua, kuulen, että hän oli yhtäkkiä kuvitellut minut uimalakki päässä ja näyttäisin siinä kuulemma todella hassulta. Pari vuotta myöhemmin saan synttärilahjaksi tarinan kuulleelta Siniltä uimalakin. Kylpylässä olen viimeksi käynyt 16-vuotiaana, silloin kun hiukseni olivat vielä normaalin väriset. Olen vältellyt kylpylöitä ja uimahalleja juurikin tämän ongelman vuoksi. Kloori tekee pahaa värille + väri leviäisi veteen, eikä uimalakki ole ideana napannut. Mutta nyt lahjakortin saatuani uimalakin käyttö oli edessä. Uuden yksiosaisen uimapuvun olin juuri pari kuukautta sitten varalle hommannut, siitä ei onneksi tarvinnut huolehtia. Ex-tyttöystävä jopa lähetti erikseen poikaystävälleni viestiä, että ole kiltti ja ota kuvia Marjutista ja lähetä hänelle. Ei pistäisi kuulemma jakoon, haluaisi vain nähdä. Kiitti hei. :D Noh, testing testing hotellihuoneessa ennen kylpylään menoa, seuraava kuva on omistettu Birgitille ja erityisesti Marjalle. Erityiskiitos Sinille, lakki tuli tarpeen ja hiukset olivat turvassa. :)Lilluttiin kylpylässä aikamme, saunottiin ja uitiin ja poreammeiltiin etc. Kun olimme taas siinä kunnossa, että kehtasi ihmisten ilmoille mennä, lähdimme keskustaan etsimään ruokapaikkaa. Alkuperäisenä suunnitelmana oli seuraavana päivänä käydä Stefan's steakhousessa, mutta päädyimmekin jo nyt sinne. Paras ravintola, jossa oon käynyt. Parasta ruokaa ja paras henkilökunta. Ravintolan avauduttua vuosi takaperin helmikuussa, kävin siellä heti. Sen jälkeen on pitänyt mennä monta kertaa, mutta nyt vasta onnisti. Ja vielä ilman ajanvarausta! Oli jälleen niin hyvää mutusteltavaa, että! Nannaa!

Alkupalaksi mozzarellasalaattia. Paras salaatti koko pienen elämäni aikana. Pääruoaksi otin vasikan entrecote-pihvin ja ranskalaiset parmesanilla. Kuvaa ei ole, koska kävin annoksen kimppuun samantien. Jälkkäri jätettiin välistä, koska Stefansilla syöminen on melko tyyristä lystiä......mutta oli nää euron tuutitkin hyviä! Nautittiin jälkkäristä partsillamme.

Ja Eetu nautti auringonlaskusta partsilla Sandelsin, Moonsorrow'n ja sikarin kera.

Lisää auringonlaskukuvia. Innostuttiin ehkä vähän.
Aamulla heräiltiin ensimmäistä kertaa moneen päivään... no, aamulla. Eikä vasta puolilta päivin tai sen jälkeen. Mutusteltiin aamupalaa hotellilla, pakattiin kamat ja lähdettiin jo kymmeneltä ajelemaan seuraavaan kohteeseen.


Aurinkorasvamainos vitriinin takana.
"Hei! Mä oon just ton mallinen!"
"Niin ootkin! Otan siitä kuvan..."

Next stop Somero. Yöunet olivat jääneet niin lyhkäsiksi, että ensin piti vähän päikkäröitä. Uutta energiaa saaneena möngerrettiin kauppaan ja alettiin grillaamaan. Ja tietenkin jälleen saunaan. Olin kaupasta ostanut mökkilukemiseksi Cosmon. Aina yhtä jännittävää seurata vierestä, jos poikaystävä saattuu sitä pläräilemään. Kauhea puhkuminen ja kiroilu.Illalla mentiin todistamaan Someron nuorison touhuja. Pilluralli. Miksi. Joka kerta. Kerran olen nähnyt jopa sitä vedettävän traktorilla. Siellä ne menee sitä puolen kilometrin mittaista pääkatua edestakas uudestaan ja uudestaan. Hello, myötähäpeä. Tosin ei Somerolla taida muuta tekemistä ollakaan keskiviikkoiltana kahdeksan aikaan. Tosin on tuota toimintaa tapahtunut keskellä päivääkin. Lystinsä kullakin.

Mökillä katsoimme vielä jonkun telkusta pyörivän leffan, paistoimme makkarat ulkona takassa ja ennen nukkumaanmenoa tietenkin perinteinen kärpästenmestästys oli lystiä.


Tänään päivällä tultiin takaisin kotiin. Koko tähän astisen lomani aikana olin joka päivä nähnyt kavereitani, nyt oli mukavata viettää aikaa vain poikaystävän kanssa. Ja nimen omaan muualla kuin kotona. Oli parasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)