sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Korkeasaari

Yrmynä heräilin lauantaina. Aina jaksaa yhtä paljon harmittaa viime minuutin feidarit ja jahkailijat. Pitääkö sitä viinaa vetää niin paljon edellisenä iltana, jos tietää seuraavana päivänä olevan sovittua menoa... Lopulta kaikki kuitenkin meni parhain päin, suurin osa kuitenkin tuli kesälauantain Korkeasaariretkelle ja pari sellaistakin, joita en edes odottanut. Nyt oli mukana muitakin kuin vain pk-seutulaisia; tytöt Mikkelistä ja Lahdesta.

Korkeasaaressa olen käynyt vain kerran aikaisemmin, sekin joskus ehkä juur ja juur kouluikäisenä. Viimeisin eläintarhakäyntini oli Berliinissä 2008.

Otimme suurimman osan kanssa vesibussin Kauppatorilta ja perillä odotimme bussilla ja prätkällä saapuvia kavereita. Otin vähemmän kuvia kuin yleensä, ja suurin osa niistäkin on ihan noista omista apinoista ja aaseista.

Saukkoshow.

Oli odotettua lämpimämpi, nihkeämpi ja painostavampi ilma, joten jätskitauko.


Näkötorni.

Eläintarhan aktiivisin asukki.Ihmeellinen nelikyttyräkameli.


Timoooon!

Se norkosi kaljaa.

Että semmoista jännää. Vielä olisi kesän neljästä pakollisesta menosta Särkänniemi jäljellä, mutta saa nähdä saako sitä tungettua mihinkään väliin. Huomasin Metrorundilla ollessani mainoksen Aladdin-näytelmästä, joka pyörii Aleksanterin teatterissa Helsingissä elo-syyskuussa. Sinne on pakko päästä. Toinen must see on Espoon kaupunginteatteriin ensi-iltaan syyskuussa tuleva Fingerpori-näytelmä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)