maanantai 9. heinäkuuta 2012

Metrorundi

Lauantaina oli aika vuosittaisen Metrorundin. Ideana on siis liikkua metrolla Mellunmäestä Ruoholahteen pysähtyen välillä jokaiselle asemalle, etsiä lähin baari ja nauttia yksi alkoholiannos. Budjettitietoisten oli myös mahdollista korvata baari pussikaljalla.

Lauantaiaamuna oli herätys epäinhimilliseen aikaan kello kahdeksalta, koska tahdoin ehtiä värjäämään hiukset tätä tärkeää eventiä varten. Liikuttiin avokin kanssa ensin jalan Selloon, josta ostettiin pussikaljat ja eväät, ja sieltä junalla keskustaan ja metrolla Mellunmäkeen, jonne treffit oli sovittu klo 12.


Luojan kiitos fb-eventin +60 henkeä eivät kaikki tulleet paikalle, olisi niin lässähtänyt koko homma käsiin. Mellunmäessä meitä oli 28 ja siitä luku vielä nousi, jahka muut pääsivät töistä sun muuta. Osa kyllä luovuttikin kesken kaiken.

Kuvista osa on nyysitty fb:stä kavereilta, sori!

Mellunmäki klo 12.30. Tästä se lähti. Ikuiseksi mysteeriksi jää, miksi after-kuva jäi ottamatta.

En mennyt sääntöjen mukaan, olin varsinainen anarkisti, enkä juonut kahdella ensimmäisellä pysäkillä. Kaikilla asemilla porukka jakaantui kahtia, joskus kolmeenkin tai neljään osaan. Näillä mentiin:

Mellunmäki - Il Treno/pussikalja
Kontula - Pussikalja. Baarista en tiedä, koska en itse mennyt.
Myllypuro - Pussikalja. Baarista ei tietoa. Avasin ensimmäisen Somersbyn.
Itäkeskus - Black bird
Siilitie - Pussikalja, Siilinpesä
Herttoniemi - Treffipub, pussikalja.
Kulosaari - Skipattiin, ei baareja lähellä.
Kalasatama - Skipattiin, ei baareja lähellä.
Sörnäinen - Sivuraide, Kolme kaisaa. Tässä vietettiin pisin aika. Otettiin kaksi edellistä pysäkkiä kiinni, käytiin syömässä ja jakauduttiin neljään mestaan.
Hakaniemi - Majava
Kaisaniemi - Kaisla
Rautatientori - Painobaari
Kamppi - Bruuveri
Ruoholahti - Amsterdam

Il Treno, Mellunmäki

Pussikalja, Mellunmäki

 Pussikalja, Kontula

Pussikalja, Myllypuro

Black bird, Itäkeskus

Ville. Black bird, Itäkeskus.

 Matkalla. Paheksuin Samulia.

Pussikalja, Siilitie

Pussikalja, Siilitie

Siilinpesä, Siilitie

Eetu on varsinainen isäntä. Pussikalja, Siilitie.

Seuraavaksi mielenkiintoinen kuvasarja. Joona kiipesi puuhun. Eetu seurasi perässä. Samuli meni kiusakseen tyhjentämään rakkoaan saman puun alle. Valtteri ja Timo ottivat mallia.


Pussikalja, Herttoniemi


Valtasimme alaa. Parilla asemalla järkkärit tulivat tarkkailemaan, että me emme aiheuta minkäänlaisia ongelmia.
Muumin kanssa. Kolme Kaisaa, Sörnäinen.


Hissibileet oli jälleen kova sana. Porukka juoksi ja ryni, että pääsisi hissiin soitattamaan musiikkia ja tanssimaan.

Villen hissibileet.

Eetu & Eetu. Majava, Hakaniemi.

Pussikalja, Hakaniemi

Essi on parasta.

Ja Santtu.

Painobaari, Rautatientori

Painobaari, Rautatientori

Amsterdam, Ruoholahti

Done and done! Huh.

En ehtinyt kuin pikkuhiprakkaan ennen Sörnäisten safkataukoa. Pizzan vei senkin. Mutta sitten siitä eteenpäin nuo baarit. Huhhuh, mitä haipakkaa. Viimeisen baarin jälkeen vielä ehdittiin metrolla liikkua keskustaan ja siitä kukin meni minne lystäsi. Itse päädyin Prkleen yläkertaan.

Ei ollut ilmeisesti niin sanotusti  fygystä kiinni, koska tarjoilin muutamalle juomat, kulutin kolme kertaa enemmän kuin oli tarkoitus ja kotiinkin piti näköjään suhata taksilla.

Sunnuntaiaamu valkenikin sitten... En tiedä millaisena, koska nukuin kolmeen iltapäivällä.  Yritin nousta jo yhdentoista pintaan, mutta lihassärky ja pelko tulevasta sai takaisin vuoteeseen. Siskokin yritti pariin otteeseen soittaa ja saada mua sen kanssa leffaan, en kyennyt. Ne muutamat hassut tunnit, jotka jaksoin olla pystyssä iltapäivästä iltaan, olivat täynnä jännittäviä tuntemuksia. Onneksi iltaa kohden helpotti.

Oli kuitenkin kiva Metrorundi, näki kavereita, sai puistoilla ja baareilla, oltiin koko ajan liikenteessä, kävin uusissa paikoissa. Mitä nyt krapulasta ja rahanpalamisesta, kerrankos sitä.

2,5 viikon lomani oli siinä, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen, että se loppui. Pääsee taas arkirytmiin. Loma oli melkoisen tapahtumarikas, eilinen oli ainoa päivä, jolloin olin vain kodin turvassa ja lämmössä, muuten menin milloin missäkin. Olin luvannut itselläni, etten vingu ja moiti itseäni mistään ja annan vaan mennä. En käynyt salilla, söin todella epäterveellisesti ja join enemmän kuin koko alkuvuonna (tosin siihen nyt ei paljoa tarvitakaan) ja kotikin näyttää hävityksen kauhistukselta. Nyt voi taas aloittaa normaalin elämän. \o/

2 kommenttia:

  1. Haha miten hauska idea, kyllä kelpais ittekki joskus kokeilla xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo hauskaa, kauheeta suorittamista ja paineita ja kiirettä! Onneks ei tartte vuoteen taas tätäkään leikkiä leikkiä. :D

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)