maanantai 20. elokuuta 2012

Coffins and dungeons and moats

Kauheasti sitä parjataan, mutta ketään en joutunut pakottamaan leffailtaamme ja tupa oli täynnä. Twilight-maraton.

En muista miksi alunperin kirjat luin, tai mistä ylipäätänsä kuulin koko Twilightistä. Onhan nuo leffat melkoista teinihöttöä, vaikkakin viihdyttävää sellaista, mutta kirjoista pidän oikeastikin. Paitsi siitä ns. rakkaustarinasta. Kaikki muu on mielenkiintoista, mutta en ymmärrä miten esim. elokuva saa tytöt huokailemaan, kun Eetvartti kertoo Bellalle katsoneensa sen nukkumista kahden kuukauden ajan. Stalker much? Ja se Bella... Pihisee kuin pahin astmaatikko. Ensirakkaus ja sit mennään. Naimisiin 18-vuotiaana ja heti paksuksi. Siis... Ei.

Illan dresscode: glitter. En omistanut entuudestaan, enkä kaupasta löytänyt, mutta onneksi Jaakon tyttöystävä lahjoitti käyttöömme glitterikokoelmansa. Irtoglitteriä vartalorasvaan ja levitetään iholle. Voilà! Kimallettiin ihan täysiä! Ja niin teki koko kämppäkin. Tekee vieläkin.

Juomattahan suurin osa ei Twilightejä suostunut katsomaan, joten tulostimme random juomapeliohjeita nimenomaan näihin elokuviin. Yhden oman sääntömme lisäsimme: ota huikka aina kun Edward tekee jotain lähestymiskiellon arvoista.

Maratonin alkaessa... sitä puhinan ja tuhinan ja kiroilun määrää. Siksi hauskinta olikin, että kolmannen ja neljännen leffan aikana (ja tämä on kaikki poikien suusta) Edward alkoi jo näyttää ihan kivalta, viimeistä leffaa pitäisi mennä porukalla katsomaan elokuvateatteriin ja, and I quote, "mä katon mieluummin tätä ku meen Pariisin kevään keikalle", sanoi Turo taskussaan jo valmiiksi ostettu keikkalippu. Aivopesu, check.


Glamouri glitterimme näyttää lähinnä hikipisaroilta.


Viimeiset vieraat lähtivät yhdeltä. Siihen mennessä olin jo kämpän siivonnut. Mitä nyt joka puolella on miljoonittain pienenpieniä glitterhiluja.

Illan ja seuraavan päivän aikana tein aiheesta pari statuspäivitystä facebookiin. Sitä vihan määrää! :D Bwahahahaha! Meillä ainakin oli ratkiriemukasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)