sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kvartaalibileet

Katsokaa, katsokaa! Perjantaiaamuna fb-chatistani löytyi tällainen:


Tinde oli ajankulukseen piirrellyt. So khuul! ;___; Ja täysin tunnistettavissa. Vastaväitteen sain toki heti laitettuani kuvan esille facebookiin, ensimmäinen kommentti: "ei oo yhtään aidon näkönen, ihan liian pitkä hame" ja yhdeksän tykkäystä. Pistin kovasti vastaan, että tämä kuukauden vanha hameeni on ollut tehokäytössä niin kotona, töissä, kuin juhlimassakin, ja musta on tullut aikuinen nainen. Nauroivat, saakeli!

6/7 päivästä tällä viikolla on mennyt ihan vain hiljaiseloa viettäessä. Töissä oon kirjoittanut ihan naurettavia määriä poliklinikkakäyntitekstejä, tein yhdeksän päivän työt viidessä päivässä. Tulevat bonukset jo kiiluvat silmissä.

Keskiviikko tuntui joten äärettömän hyvältä päivältä. Töissä kirjoittelin paljon, kotiin päin ajaessani hymyilin itsekseni, kun radiosta soi Psy'n Gangnamn style. Vihasin sitä aluksi niin kovaa, mutta Eetun ja Turon aivopesun jälkeen tästä tuli törkeän kova. Kotiin päästyäni äiti ja sisko kävi pikavisiitillä, jonka jälkeen aloin tekemään lasagnea, taaskin radiota kuunnellen, nyt soi Michael Jackson ja juuri sillä hetkellä tajusin, että onpa asiat hyvin, onpa jees fiilis, onpa hyvä päivä. Poikaystävä tuli koulusta kotiin, syötiin yhdessä ja katseltiin Conania. Selkäkin on ollut tämän viikon hippusen parempi. Illalla vielä kävin heittämässä ruokaa Birgitille ja kotona katsottiin muutamat jaksot HIMYMiä, kertausta ennen ensi kuussa alkavaa uutta tuotantokautta varten.

Joka tapauksessa. Hiljaiselo sai loppua lauantaina. Hävytöntä olla ennen kahtatoista liikkeellä, mutta puolen päivän aikaan piti olla Alpparissa kaakulla. Oli kavereiden yhteissynttärit ja kakkuaika oli jo aikaisin. Oli muuten komea teos! Ja ihan älyttömän hyvänmakuinenkin.


Synttärisankari oli järjestänyt meillä aktiviteettejä. Katselimme kun poliisit etsivät lammesta ruumista! ...ei kyllä oikeasti tiedetty mitä siinä tutki, tämä oli meidän versio. Puisto, kuten näkyy, oli kamalimmassa kunnossa, mitä oon koskaan nähnyt. Tullessani myöhemmin uudestaan paikan päälle, kertoivat kaverit, että joku jätkä oli ihan yksin siivonnut koko alueen. Ei edes mikään kaupungin siistijä vaan joku random. Aplodit.


Lähdin kuitenkin takaisin kotiin. Kakkuhimot oli tyydytetty ja nyt oli aika sen oikean valmistautumisen. Suihkut, meikit, kaupassakäynnit sun muut (ja poikaystäväkin oli herännyt round kakkoseen mennessä). Viiden jälkeen uudelleen juhlapaikalle. Alpparissa sitten kymmeneen asti. Niin paljon kavereita samaan aikaan, samassa paikassa!Kymmenen aikaan olin kalissut tarpeeksi. Otin Erjan kyytiini ja heitin sen töihin eli Prkleeseen pyörittämään pehvaansa. Sinne menin itsekin viluista ilmaa pakoon. Kesän kolmas Trashdisco ja ah, niitä biisivalintoja taasen! Oli Dazea, Jacksonia, Abbaa, Ghostbustersia... 1,5h istumisen jälkeen eli siinä 23.30 maissa baari alkoi kuitenkin olemaan niin ahdistavan täynnä porukkaa, siis aivan tupaten täynnä, että näin parhaaksi lähteä kotiin nukkumaan. Lähtiessäni törmäsin vielä Kalleen, joka kysyi "onko tää nyt se sun aikuisen naisen hame?" Sepä juuri!

Eiköhän nää puistoilut ala olemaan tässä. En voi uskoa, että ensi viikolla muuttuu jo syyskuuksi ja omiin synttäreihinkin on enää vajaa neljä viikkoa. Mulla on joka vuosi loppukesästä viimeiset kuusi vuotta ollut jonkinnäköinen ikäkriisi, mutta yllättävää kyllä, nyt ei lähes ollenkaan, vaikka aletaan jo niin pahasti kallistua kolmeenkymppiin. Hyi.

Ei vitsi ysäri on parasta. Np. X-perience - A neverending dream. Äsken Me & My - Dub i dub. Itse asiassa huusin juuri äsken X-Periencen Magic fieldsin huuto.netistä eurolla, hups. Must have! Muita uusia ostoksia: Halensin bolero, Gina tricotin ihanan iso ja löllerö vihreä kauluspaita (joka oli niin hieno, että poikaystävä lainasi sitä) ja tulossa on EMP:ltä tavaraa, niistä enemmän kun olen nuo viimosimmatkin saanut hyppysiini.

Painaessani "luo uusi teksti"-nappulaa pää oli täysin tyhjä sanoista, mutta nyt en kykene lopettamaan höpötystäni. Koitan nyt kuitenkin tästä palailla takaisin Hank Moodyn seuraan.

1 kommentti:

  1. Toivottavasti et ole blogihaastevastainen, sillä mulla olisi sulle sellainen! ;)

    http://therealmofmaria.blogspot.fi/2012/08/haaste-10-kuvaa.html

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)