maanantai 6. elokuuta 2012

Myötätuulirock & TrashDisco

Juuri kun edellispäivästä oli selvitty, piti jo lähteä takaisin maailmalle. Maija heitettiin Leppävaaran asemalle ("Olispa Maija vielä jäänyt päiväksi, oltais voitu katsoa koko päivä Muumeja") ja itse käytiin evästä ostamassa. Haimme Turon ja Mian matkan varrelta ja suuntasimme Hakunilaan Myötätuulirockiin. Tunnin verran istuimme ulkopuolella aloitteluhommissa. Itse päätin sittenkin olla vesilinjalla, muuten olisi tullut liian kiire julkisilla liikkumisten kanssa. Olimme hyvällä bongausalueella, koska muitakin tovereita liittyi seuraan iloiseen. Keli kompensoi edellispäivää ja aurinko porotti koko taukoamatta.


Alueelle liikuin neljäksi katsomaan Fear of Dominationia, mikä oli ainoa itseäni kiinnostava bändi. Yleisössä näkyi lisää tuttuja, kyseessä kun kuitenkin oli kaverin bändi. Oli niillä vaikka mitä musiikin ohella, tanssiryhmää ja tulishow'ta. Essin kanssa alkuhuuman jälkeen katseltiin vähän kauempana nurtsilta menoa.
Keikan jälkeen anniskelualueelle, tyttöjen kaljahammasta kolotti. Soittelin myös alueen ulkopuolelle jääneille kavereille joko olivat sisään asti päässeet. Olivat katsoneet keikan Corona-teltalta, jonne minäkin menin. Ai että kuule. Siellä oli kasa lazy boy-säkkituoleja, teki eetvarttia selälle. Ei kipuillut lähes yhtään! Siellä sitten istuttiinkin seuraavat pari-kolme tuntia. Corona-teltta antoi kaljaa ostaessa vaahtomuovikäsiä ja nuo niitä hamstarivat meille. Täältä käsin kuunneltiin keikat Engeliltä ja Steen1:ltä.
Kyllästyttyämme Myötätuuleen päätimme jatkaa poikaystävän siskon luokse, sillä kun oli kämppä lähellä. Kyyditettäväni kuitenkin (ainakin osa heistä) tahtoivat ensin Hakupubiin, joka taisikin olla yksi surkeimmista baarikokemuksistani. Viimein pääsimme Mirkalle ja siellä oleskeltiin tunnin verran. Tästä lähdettiin keskustaan ja pääsin kokemaan hehkutetun PRKLeen TrashDiscon. Alakerrassa iskettiin heti tikkaria käteen ja vähän peremmälle päästyäni huomasin pöydillä tanssivat ystäväni. Jos oikein käsitin, niin Prkl oli hommannut fiilistä kohottamaan neljä naista pöydillä tanssimaan kaljapalkalla. Ihan älytön meno. Enpä ole ennen nähnyt ihmisten tanssivan ko. baarissa. Porukka meni ihan pähkinöiksi ja juoksivat tanssilattialle kuullessaan vanhoja legendaarisia biisejä kuten Coco jambon ja Gay barin. Täälläkin tuli nähtyä useita kavereita, mutta päivä oli kuitenkin ollut jo pitkä ja lähdin kahdeksitoista kotiin. Tänne kyllä uudestaan jahka mieli ja ruumis jaksavat paremmin.

5 kommenttia:

 1. Prkl:ssä Coco Jamboota? Cool! :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä mistä ovat tällaisiinkin iltamiin idean saanut, but I like it! Puolet metallia, puolet ysärihittejä.

  VastaaPoista
 3. Haha ysäriii!! Ihan mahtava idea, kyllä minua ainakin tanssituttaisi! Harmi etten itse päässyt =/

  VastaaPoista
 4. 25.8.? Mie olen silloin Helsingissä \o/ Pakko päästä! Loistava idea :D

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)