tiistai 14. elokuuta 2012

~tulevaa~

Tiesin kyllä, että Helsingissä on taas Dinner in the Sky, mutten sitä sen kummemmin pohtinut. Tänään kaveri mietti pitäisikö sinne mennä ja innostuin. Ko. kaveri ei kuitenkaan sinne lähtenytkään, mutta sain toisen mukaani. Vaihtoehtoina oli:
-Dinner in the sky, 60 min, 169e
-Lunch in the sky, 40 min, 89e 
-Shampagne in the sky, 20 min, 49e
Samantien varasin paikat perjantaille. Budjettisyistä lähdemme "vain" samppanjalle. Ja mitä pikkuherkkuja siellä nyt tarjoillaankaan.


Kahden viikon päästä kutsuu Aleksanterin teatteri, jossa pyörii kaksikielinen musikaali Aladdin. Oli muuten kaikkien aikojen parhaita lahjoja, kun videolla kyseisen Disneyn klassikon joskus pikkuisena pallerona vanhemmiltani sain. Ikisuosikki.


Tästä puhuinkin jo vuosipäiväpostauksessa. Tännekin olin ajatellut lähteväni porukalla, kuten muihinkin kulttuuririentoihin, mutta sählämisen välttämiseksi päätinkin ostaa liput vain omaan talouteen. Pitkän hetken vielä joudun odottamaan, esitys on marraskuussa.


Jahka saan Aladdinin pois alta, alan haalimaan kiinnostuneita mukaan (mua saa infota täälläkin, jos tämä kiinnostaa, asiasta on ollut tapana huudella vain fb:ssä) katsomaan Fingerporia Espoon kaupunginteatteriin. Ensi-ilta on syyskuussa ja jos silloin ei ehdi katsomaan, niin lokakuussa sitten. Triviaa: aloitan jokaisen työaamuni katsomalla täältä uusimman stripin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)