tiistai 7. elokuuta 2012

Vuosipäivä

Eilen tuli täyteen neljä vuotta yhdessäoloa ukonretaleeni kanssa. 18.6.2008 tavattiin, 6.8.2008 sain kasattua rohkeuteni ja kysyttyä siltä "Aina kun jutellaan xxxxx kanssa, niin se alottaa sen kutsumalla mua varatuksi naiseksi. Ja joka kerta korjaan, että en ole varattu. Millon mä voin vastata sille jotain muuta?" ja 1.10.2008 musta tuli avovaimo.

Ensimmäisenä vuosipäivänä käytiin käyskentelemässä ja syömässä Porvoossa. Toisena jätettiin itsemme kakkossijalle ja annettiin asuntomme käyttöön ja isännöitiin kaverin synttäreitä, joista jatkettiin Turmion kätilöiden keikalle. Kolmantena ei myöskään vietetty kahdenkeskistä aikaa. Käytiin Särkiksessä ja juhlittiin Tampereella kavereiden kanssa.

8/2009

Neljäntenä vuosipäivänä käytiin ulkona syömässä. Romanttisesti pistin Eetun kuskiksi ja minä pötköttelin takapenkillä selkäni vuoksi. Sisko oli käynyt edellispäivänä heittämässä S-ravintoloiden etusetelin käyttööni, pääsin tuhlaamaan sen samantien. Mussuteltiin onnessamme ja välillä piti nousta ylös patsastelemaan pöydän viereen, istuminen on vähän hankalaa. Olimme jo lähes valmiita jatkamaan matkaa, kun pistin Eetun eteen pöydälle tällaisen:


Että teki tiukkaa kuukauden ajan pitää suu supussa tästä.  Mulla on aina kauhea hinku antaa heti kaikki mahdolliset lahjat synttärisankareille sun muille ja saada toinen iloiseksi. Meillä ei ole tapana joulun ja synttäreiden lisäksi toisillemme ostaa lahjoja, joten siksi tämä yllätyksenä onnistuikin. Itsellenikin toki lipun olin ostanut, must see.

Halusin ottaa muutamat pariskuntakuvat ja Eetu keksi, että kipaistaan haahuilemassa Oittaalla. Kahtena edellisenä vuosipäivänä otetut kuvat kun ovat olleet vain luokkaa bileet-ihmisiä-alkoholia-kaikkea muuta, mutta ei meitä samassa otoksessa. Ei niin, etteivätkö nekin päivät olisi olleet onnistuneita. :)Kattokaa miten söpö! Oooo!


Purrrr. <3

3 kommenttia:

  1. Onnittelut teille :> Neljä vuotta on hieno aika. Miulle ja avokille tuli hiljattain vasta vuosi täyteen :D

    VastaaPoista
  2. Onnittelut miultakin, söpö pari ootta ^^

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)