keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Atshiu!

Perjantain ja lauantain kissataloudessa vietetty aika oli yhtä pärskimistä. Sunnuntaihin mennessä allergiaoireet olivat muuttuneet syysflunssaksi. Eiii, eiiiiii! En edes muista milloin olisin viimeksi ollut flunssan takia pois töistä. Nuha nosti päätään viimeksi maaliskuussa, mutta ei päässyt voiton puolelle. Sitä ennen olin taudissa viime vuoden syys-lokakuussa, mutten antanut sen silloinkaan vaikuttaa arkeen. Maanantaina siis normisti töihin, mutta loppupäivä oli hippasen tukala. Kotona mittasin vähäsen lämpöä. De nada. Tiistaina töihin lääkepussukan kanssa; mukana oli kuumetta alentavaa, nenäsumutetta, imeskelytabletteja kurkkukipuun, imeskelytabletteja kurkun ärsytykseen, Finrexiniä, nenäliinoja (jotka loppuivat kesken), sekä naamarasvaa, jota sivelinkin nenuun vähän väliä. Punainen ja kuivunut nenu on yök. Tänä aamuna heräsin, kuten normaalistikin, viiden aikaan ja soudin ja huopasin aikani ja lopulta päätin pistää pomoihmisille viestiä, että nyt ei pysty. En olis millään viitsinyt olla nytkään pois, mutta näin ne vahvimmatkin (lue: jääräpäisimmät, itsepintaisimmat) kaatuu. Kävin tosiaan eilen illalla Heidin kanssa katsomassa Braven, se keskustaan hilautuminen taisi olla se viimeinen niitti tällekin taudille, mutten viitsinyt treffejä peruakaan.

Enkä tietenkään saanut enää viiden jälkeen unta. Kasilta heti terveyskeskukseen vonkumaan saikkua (siellä on myös kaveri töissä, jolle pistin viestiä, että tulee töidensä ohella moikkaamaan mua ^^), jota tuli kaksi päivää ja Sellon kautta kotiin. Kävin kolmatta kertaa viikon sisään apteekissa, jossa on aina ollut sama kassaneiti, se pitää mua todennäköisesti maailman pahimpana viruspesänä. Kirjastosta en löytänyt, enkä siellä jaksanut oikein pyöriäkään, saikkulukemista, mutta kaupassa käydessäni kuumehuuruissani innostuin senkin edestä:

-ristikoita
-Joules Taylor -Vampyyrit
-Pertti Jarla - Fingerpori 5
-Sofi Oksanen - Kun kyyhkyset katosivat


Pari viikkoa takaperin pistettiin avokin kanssa tilaus EMP:lle. Äiti sponssasi mun ostokset aikaisena syntymäpäivälahjana. Kaksi viikkoa vanhuuspäiviin ;_____; Talvitakin löysin viiden vuoden etsimisen jälkeen. Pelkäsin sen olevan nafti, jouduin ottamaan kokoa pienemmän kuin normaalisti, koska isommat oli myyty loppuun. Mutta hyvähän se oli! Wohoo! Pari korua tilasin, sormus oli liian iso, joten sen pistin vaihtoon, pienempi tulee kun tulee. Kaulakoru sen sijaan oli just niin nätti, ku kuvasta olin ihastellutkin. Girliehuppari olikin luonnossa ihan kämänen, se meni palautukseen.Viralliset sairastamisvaatteeni: Nalle Puh-yöpaita ja Nalle Puh-villasukat. Nyt takaisin sänkyyn lepäämään ja lukemaan. Fingerpori on jo done, 2/3 kirjaa to go!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)