sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Blogi 1v.

Vuosi sitten pistin tämän blogin pystyyn viikon-pari tuumittuani asiaa. Postauksia on keskimäärin tullut kerran kolmessa päivässä, tätä nykyä tosin hieman harvemmin. Tänne on useimmiten eksytty hakusanoilla Mustetahroja, Nummirock, Robin (voi teitä pieniä tyttöjä) ja Muumimaailma. Julkisia lukijoita on tällä hetkellä 48, mikä on noin 40 enemmän kuin alunperin ajattelin.

Leikin ylhäisessä yksinäisyydessä kamerani seepia-asetuksella (29.8.). Meillä aikuisilla ihmisillä tässä huushollissa on yksi pehmolelu/naama. Elävät yötasollamme. Pingo ja itsetehty Leevi Lepakko.


Sisko soitti torstaina ja kysyi voisinko katsella hänen koiraansa Viliä parin tunnin ajan, ettei sen tarvitsisi olla yksin aamusta myöhään iltaan, kun siskolla töiden lisäksi oli muutakin tekemistä. Hain Vilin siis siskon luota (minä, kummitäti ja sisko asutaan parin parin kilometrin säteellä toisistamme, joten vara-avaimia on jaettu puolin ja toisin) luokseni. Avopuolisonkin lähdettyä iltavuoroon, minut jätettiin ensimmäistä kertaa elämässäni yksin eläimen kanssa. Apua.

Vili on ihan yhtä älykääpiö kuin miltä alapuolella näyttääkin. Hölmö. Viihdyttävä toki. Suurimman osan ajasta se vaan riehuu ja puree, mutta ne kerrat kun se väsyy hetkeksi, aiiii että. Aluksi harmittelin itsekseni, että miksi, oi miksi, mun piti ottaa juuri se lelu sille mukaan, mikä vinkuu. Hermot ihan lepää... Mutta toisaalta näin pystyin sen aina paikallistamaan ja tiesin, ettei se ainakaan ollut pahanteossa.


Viikonloppuun. Keikkoja, keikkoja. Perjantaina kipaisin keskustan Basessa kavereiden synttäreille. Pyrähdys oli nopea ja siitä jatkoin Sipooseen hakemaan avokin, joka oli äitinsä luona, ja siitä sitten Paroniin, paikalliseen... ööö... menomestaan... Oon siellä ehkä kolme-neljä kertaa käynyt, enkä oo koskaan lämmennyt. Illan bändinä soitti poikaystävän bändi. Nuohan on kaikki sipoolaisia, mutta yllättävän paljon siellä oli minunkin tuttuja. Olin ihan yllättynyt, kuinka hyviä ne oli! Tosin olinkin nähnyt niiltä vain yhdet treenit ja yhden sort of keikan ja nekin lähemmäs kaksi vuotta sitten. So much kehitystä. Soittivat covereita, kuultiin muun muassa Manifestin Puita kaminaan, Hey Joe, Kun kuuntelen Tomppaa (henkilökohtaisesti tykkäsin tästä eniten) ja Nylon Beatin Last in line. Yleisössä nähtiin jopa crowd surfingia!
Lähdin heti keikan jälkeen poikaystävän äidin (joka tosin itse oli poissa) luokse nukkumaan. Noilla on ilkeännäköinen kissa, Pekka. Sitä on kiva rapsutella päivällä, mutta illan tullen pelotti. Sillä on niin vihanen perusilme, että olin varma, että nukahdettuani se hyökkää naamalleni ja raapii silmät irti. En saanut unenpäästä kiinni ennen kuin olin pistänyt katin pihalle.


Lauantaina rauhassa heräilyä, aamupalakin mulle tehtiin. Repäsin itseni liikkeelle iltapäivästä, kun olin luvannut olla tädin kyytinä. Siskokin soitti ja kyseli ulos syömään ja päädyttiin nopeatahtiseen suunnitelmaan: tädin kuskaus-> Sellon Carlitoksessa nopea rohmuaminen -> tädin kuskaus part II.

Warm goat cheese salad

Chocolate cake

Ja seuraavaan keikkaan. Huristelin klo 23 aikaan Darksideen, jossa soitti Csaban bändi Mental Play. Ajattelin skipata kaksi ensimmäistä bändiä (Bad concept, Cawl) ja tähdätä vain vikaan. Paikan PA-kamat olivat kuitenkin olleet ilmeisesti sohjona ja olivat joutuneet taikomaan jostain uudet, joten ensimmäinen bändi lopetti vasta silloin kun Csaban bändin piti aloittaa. Olin ihan killissä edellisillan valvomisesta, joten lopulta päädyin katsomaan kaksi ekaa bändiä ja lähtemään kotiin 00.30 aikaan. Ainakin yritin! Seuraavan kerran sitten.

Perjantai/lauantai

Lopuksi julkeaa mainostusta. Ensi viikonlopusta tulee Fingerpori-viikonloppu, kiitos rakkaiden ystävieni, jotka tietävät infota mulle näistä asioista:

"Tervetuloa tapaamaan Fingerpori-sarjakuvan hahmoja Sellonaukiolle (1.krs) lauantaina 8.9. klo 12.00."

"14.30 Punk in Fingerpori
Pertti Jarla ja Vesa Kataisto esittelevät omat suosikkinsa Punk in Finland -nettiportaalin Fingerpori-strippiväännöksistä." -Kirjasto 10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)