maanantai 17. syyskuuta 2012

Säteri & Sipoo

Viikonloppu kallistui vahvasti hyvän puolelle, vaikka tapahtui myös asioita, jotka pilasivat fiilistä. Perjantaina kävin jälleen kerran hakemassa siskon koiran meille. Sisko kysyi voisinko sitä pari tuntia katsoa hänen mennessä töiden jälkeen työkaverien kanssa syömään. Noh, Vili meni ja kusi sohvalle pari minuuttia ovesta sisään tulon jälkeen. Ja se oli tosiaan kuitenkin jo ulkona tyhjentänyt rakkoaan. Kauhee huutaminen ja siivous ja kuivaus ja aaargh. Parikymmentä minuuttia myöhemmin se kusee matolle. Siinä vaiheessa kiroilin jo niin railakkaasti, että koko vuoden kirosanakiintiö tuli täyteen.

Heitin iltasella koiran litrasine rakkoineen takaisin himppeen Karakallioon ja läksin juhlistamaan Säteriin Birgitin 24-vuotissynttäreitä. Virallinen vanheneminen tapahtui jo tiistaina, jolloin pistin hänen fb-seinälleen synttärikuvan kahdeksan vuoden takaa, terveisin Marjut 17v ja synttäri-Birgit 16v. Oon lahjaton ja ainoa, miten sankaria lahjoin, oli torstain kauppakierros, jossa toimin auton kanssa apuna.


Torstaina siis kannoin ruokaa Säteriin ja perjantaina menin syömään ne pois. Mmm piirakkata ja koktailtikkujuttuja ja kaikkea. Kaija Koon iloiset sävelet heti ovella ottivat minut vastaan, ai että. Tissien arvostuksen kunniaksi kaikki tytöt saivat eräältä herrasmieheltä ruusut. En jaksanut pirtsakkojen ihmisten keskellä kahta tuntia kauempaa ja klo 22 olinkin jo umpiunessa kotona.


Kera sankarin, Maijan ja Tiinan. Kaikilla on punaiset hiukset,
mutta nyt meillä näyttääkin olevan ruskeaa ja pinkkiä. Kiva.

Lauantai vietettiin Sipoossa kissavahteina -> bileet. Poikaystävän äiti lähti jonnekin ja Pekka-kissaa piti käydä kahtelemassa. Eli juhlat. Aiemmat kissanvahtijaispippalot olivat tasan vuosi sitten. Vielä on kesää jäljellä, vielä grillailtiin ja vietettiin ulkona aikaa. Plus satoja hattuja. "Miks sun äidillä on kaikkia tämmösiä hattuja?" Kukkahattua ja pappalätsää ja karvamyssyä ja seiloripäähinettä ja merirosvotyyliä ja nahkaista lätsää ja kypärää mitä kaikkea.Creepy Valtteri is creepy.

Oma iltani loppui kehnosti ja lyhyeen. Olin vetänyt pari allergialääkettä, mutta kissa senkun tunki läpi. Alkoi lopulta niin pahasti henkeä ottamaan, etten tuollaista hengenahdistusta ole ennen kokenut. Tuntui, että hengitystiet muurautuu umpeen, vinguin ja rohisin ja korisin. Ei olis yöksi jäämisestä tullut mitään, joten lähdin 22.30 ajelemaan kotiin päin. Luojan kiitos olin selvinpäin, kuolo olis muuten korjannut.


Hyvä tyttöystävä on hyvä. Sunnuntaina aamulla ylös, Sipooseen pyytämättä ja odottamatta siivoamaan, kun muut nukkuivat tai krapuloivat, ja sitten takaisin kotiin. Osa ihmisistä oli lähtenyt yöllä kotiin, mutta kyllä sieltä löytyi porukka joka huoneesta. Ihmisiä löytyi kaikista kolmesta makkarista, matkailuvaunusta ja saunan lauteilta. Emännän sängyssä nukkui kolme poikaa lähes lusikassa, toisessa huoneessa veljekset sulassa sovussa samassa sängyssä.


Viime viikko oli täysin postaukseton, vad synd. Tällä viikolla on onneksi tiedossa vähän jopa jotain elämänkaltaista, joten hiljaisuus ei enää toistune näin pitkänä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)