torstai 27. syyskuuta 2012

Vanhuuspäivät vol XXVI @ Somero

2004, kun täytin 18, vietin synttäreitäni Kaisiksessa, olivathan suurin osa silloisista ystävistäni alaikäisiä. 19.9.2005 19-vuotissyntymäpäivänäni kävin katsomassa Nosturissa Sentencediä. Vuosina 2006, 2007, 2009, 2010 ja 2011 olen pitänyt juhlat vanhempieni mökillä. Väliin mahtui vuosi 2008, jollon pidin kotibileet.

Tämä vuosi ei ollut poikkeus, möksällehän se oli mentävä. Porukaksi valikoitui samat ihmiset kuin viimekin vuonna (plus kahden seurustelukumppanit). Olihan se taas... Olihan se. Jos vain sitä kuvapläjäystä ja mahdollisia selittäviä ja anteeksipyyteleviä kuvatekstejä. Kuvahan kertoo tuhat sanaa ja jotkut kuvat kertoivat niin paljon, että oli pakko pistää tiukka sensuuri päällensä. Tässä söpöimmät kuvat.

Sini oli tehnyt mulle herrrrkullisen juustokaakun. Muumi on syntynyt mun kanssa samaan aikaan, mitä nyt on 12h nuorempi, joten se sai tommosen extemporesti kyhätyn ruman pitsan reuna. Että onnea.Mutta se sai kuitenkin multa tuollaisen hienon kangaskassin. Kerran se höpötteli, kuinka hieno olisi kassi, joka lukisi vain 'kalja'. Siinä ois ny. Ostin sille myös noloimman kortin minkä kaupasta löysin: Robin, "ollaan koodis".

Tapahtuma kulki nimellä Somersbysynttärit. Edessä ensimmäinen siideri odottamassa ensimmäistä huikkaa. Tahatonta tipatonta oli taas kertynyt seitsemän viikkoa. Tässä kello taitaa olla kuuden pintaan, ootellaan muita vieraita terassilla.

Pojat meni lenkille part I. Kuvan saa suureksi. Kuvaa ei kannata suurentaa.

Tanssitutti. Otin mukaani muun muassa seuraavien artistien levyjä: Kaija Koo, Michael Jackson, Robin, S.o.a.p., sekä monia kokoelmalevyjä, parhaimpana mainittakoon Ultimate party album.

Perinteinen ryhmäkuva ennen kuin 1) osa sammuu 2) osa lähtee kotiin. Ksenia toi seksikkäitä vaaleanpunaisia viiksiä. Herroilla oikealla oli omasta takaa. Jaakko oli epävarma itsestään hence the peniksenjatke.

Ach, ja viiksistä puheen ollen! Olkaa hyvät, tässä ystäväni Valtteri. Nou houmou. Me sankarit saimme lahjuksiksi myös tuommoiset anustapit/sitruspuristimet.

Väsytti. Vanhuus ei tule yksinään, kumpanakin iltani olin yhteen mennessä kömpinyt sänkyyn.

Kuva-arvoitus: etsi neljä ihmistä.

Jätin tän paikallensa. Yllätys vanhemmille.

Päivän teemaan liittyen Muumi toi mulle kaupasta Pirates-siirtykuvaläpyskän. Myöhemmin katsottiin epäeroottisesti kaveriporukalla pokeleffa Pirates. En suosittele kenellekään.

Höhöhööh. Hööö. Pirates.

Hyvä, Hiski, you can do it! Lauantaipäivän voimannäytteitä.

Lahjakoru kaulassa ja Ksenian varpulit naamassa.

Pojat meni lenkille part II.

Sunnuntaina perinteikkäästi koko mökin siivous ja ei niin perinteikkäästi pihan laatoitus. Ymmrrhm. Takaisin Espooseen päästyäni käytiin tuhlaamassa pullorahat läskisafkaan ja muistin, että Sellossa voi nähdä jänniä juttuja.

Kuulin villiä huhua, että mulla ois taas ensi vuonna synttärit. Täytynee mennä jälleen tuonne maalle rauhoittumaan. Tiedättehän, kahvia ja pullaa etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)