lauantai 27. lokakuuta 2012

Gloria Blog Awards 2012


Tuttuun tapaan osallistun lähes kaikkiin törmäämiini kilpailuihin. Voitin Glorian Kodin arvonnassa avec-liput Gloria Blog Awards 2012-gaalaan. Maijahan oli ensimmäisenä huutelemassa, että hänet pitää ottaa mukaan, joten juu, sil viissiin sit.


Pukukoodina oli cocktail, mikä olikin ensimmäinen ongelma. Kaksi hienompaa mekkoa löytyy kaapista, kummankaan vetskari ei mene kiinni. Kummallisesti ovat kutistuneet 1,5 vuodessa... Kävin pyörimässä Sellon liikkeet läpi. Halosella kävin kolme kertaa: kerran siskon kanssa, jolloin koitin kahta hametta, joista toinen oli päällä ihan vaan goddamn ugly ja toinen ei istunut leveä perse-kapea vyötärö-malliseen vartalooni. Toista kertaa kävin yksin viikkoa myöhemmin samassa kaupassa, jos vaikka olisin missannut jotain. Kokeilin jälleen kahta hametta. Toisessa oli jälleen istuvuus ongelmaa, toinen oli ihan ok, mutta ei kuitenkaan mitkään "oi ihana pakko ostaa"-fiilis siitäkään tullut. Kolmannen kerran otin poikaystävän mukaan, kokeilin uudestaan sitä ihan ookootaa hametta ja päädyin sen sitten ostamaan, koska se on se tai ei mitään, kun gaalakin oli seuraavana päivänä.

Sopivasti tuli ensimmäiset pakkaset ja lumet perjantaiksi, mutta ei se mitään. Olin saanut käyttööni kaksi henkilökohtaista kuskia, joten ei tarvitsisi hippaloida kylmässä ilmassa paljon yhtään. Olisinhan itsekin sinne voinut ajaa, mutta kun en oikein tiennyt parkkiksista yms yms yms *laiskuus*. Olin tehnyt viikolla töissä plussaa, että pääsin lähtemään perjantaina aikaisemmin. Näin ehdin käydä ensin salilla ja kotonakaan ei tullut kiire safkailun ja neiteilyn kanssa.

Päälle pääsi uuden mekon lisäksi säätä uhmaavat korkkarit, uusi musta ja yllättävän lämmin bolero ja poikaystävältä synttärilahjaksi saatu kaulakoru. Hiuksetkin oli juuri edellisviikolla hoidettu juurikasvua myöten näteiksi.


Henk. koht. kuski nro I eli kummitäti tuli hakemaan mua viiden jälkeen. Noukittiin Lohjalta bussilla tullut Maija eduskuntatalon edustalta ja sitten Sörnäisiin Kellohalliin. Käsitykseni mukaan koko mesta avattiin vasta syyskuussa.Kutsussa luki, että ohjelma alkaa kuudelta, mutta mitä vielä. Ensimmäinen tunti oli pönöttelyä, tissuttelua ja syömistä. Yhtään tuttua naamaa ei näkynyt niin blogimaailmasta kuin julkkismaailmasta. Uppo-outoja joka ikinen. Mutta mikäs meillä siinä ollessa, ilmasta ruokaa ja alkoholia.
Klo 19 alkoi varsinainen happening. Lavalle tuli ensimmäinen ja ainoa naama, jonka tunnistinkin: Pipsa Hurmerinta, TopChefin juontaja. Maija tunnisti toisenkin: HIMin entisen jäsenen, Antto Melasniemen, joka tätä nykyä toimii kokkina. Seuraavan 40 min meni tuomaristoa esitellessä ja palkintoja jakaessa. Tuomaristoon kuului mm. Glorian Ruoka ja Viini-lehden päätoimittaja ja porukkata Valiolta, Pauligilta, Fazerilta, Glorian Kodilta, Freixenetiltä ja Tikkurilasta.Ehdokkaista ja voittajista en ollut kuullut kuin muutamasta, kolme nimeä taisin tunnistaa. Täysin outoja blogeja. Voittajat lunttasin fb:stä, koska en muuten näitä olisi muistanut:

Kaunein sisustusblogi: Weekday Carnival
Paras sisustusblogi: Parolan asema
Lukijoiden suosikkiblogi: Kotipalapeli

Kaunein ruokablogi: Vatsasekaisin Kilinkolin
Paras ruokablogi: Chez Jasu
Lukijoiden suosikkiblogi: Kinuskikissa (Tämä oli voittajista ainut, josta olin aiemmin kuullut. Oon täältä jopa jotain reseptejä käyttänyt.)

Siinä ohjelma sitten olikin ja palattiin ilmaisen ruoan ja juoman pariin. Parasta taisi olla Marianne-suklaaleivos. Kyyneleet tahtoivat valua pitkin poskia, niin hyvää oli. Vaikka niin oli suurin osa muistakin herkuista, vain yhden osalta joutui nenää nyrpistämään.

"Oltiin Tikkurilan sponsoreita. Talven sisustusvärikartta." -Maija

Soittelin ohjelman loputtua kakkoskuskille, että voisi vähitellen alkaa liukua Sörkän suuntaan. Narikasta takkia haettaessa saatiin vielä goodie bagit kouraan. Hypättiin poikaystävän kyytiin ja aloin heti tonkimaan yllättävän painavaa pussikassia. Sieltä löytyi tapahtuman yhteistyökumppaneiden tuotteita:

-Angry birds-kahvia
-Freixenet-pullo
-maalia ja pakkaus, jossa kaiken maailman maalaustarvikkeitä
-paperipussista löytyi leipää
-Valion mustaleima-juustokeitto
-Profeel-proteiinijuoma
-muistitikku
-Glorian Koti- ja Glorian Ruoka ja Viini-lehdetMaija heitettiin steissille ja itse lähdettiin kotiin. Eihän kello ollut yhdeksääkään, mutta mitä sitä vanha ihminen perjantai-iltana muuta tekisi kuin lukisi kotona tyytyväisenä lämpimän peiton alla. ^^

3 kommenttia:

 1. Eksyin sivuillesi Gloria Blog Awards -tapahtumasta tietoa etsien.
  Kiva, että postasit näin sukkelaan ja kattavasti!

  VastaaPoista
 2. MITÄ! et tunnistanut MINUA! ;))))
  Muistin sut näöltä juhlista kun bongasin sun blogin..Ihanat punapäät! Ihan kivat kekkerit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukulistalleni ei ilmeisesti ole mahtunut yhtään sisustus- tai ruokablogia kaiken maailman muiden blogien sekaan, joten ei ihmekään, kun ei tullut ahaa-elämyksiä. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)