sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Infektio

Kyllä se lauantai sitten viimein lähtikin käyntiin. Alkupäivä meni salilla ja operaatio hiustenvärjäyksen parissa. Sinne meni viimeinen Special effectsin Nuclear red-putilo. Etsimällä piti etsiä menoja, ettei toinenkin viikonloppuilta mene kotona istumiseen. Iso-Eetu (mulla on pikku-Eetu) päätti, että kaikki saavat tulla hänen luokseen etkoilemaan ja yhdeksäksi suunnattiinkin Laajasaloon.

Alkuiltaa. Tykästyinkin sitten kovasti tähän ah niin kätevään webbikameraan.

Auto täyteen ja yhdeksitoista keskustaan. Pari lähti baariin X, pari minun kanssani Infektioon, jossa en ollut ennen käynyt, eikä sinne nytkään pitänyt mennä, mutta nyt kävi näin. Kavereita oli kiva nähdä, mutta musiikki ei ollut oikein ominta. Varsinkin kun illan bändi aloitti, oli pakko lähteä pois. Korvat vuosivat verta.

Feat. Jassu.

Salamaa pelästynyt naama.

Olin parit viestit pistänyt, että minne muut olivat eksyneet. Juuri kun pääsin Darksiden ovesta ulos, sain viestin "Pub Pete. Aika lähellä." No shit, kävelin siis talon toiselle puolelle. Vain seinä erotti. Tunnin jälkeen nokka kohti kotia. Ihanhan tässä itseni ylitin! Etkot ja baari x 2. Wohoo!

Kotona klo 01.30 maissa.

Tänään herätessäni rupesin samantien leivontahommiin. Olin viikkoa aikaisemmin saanut Erjalta Hermannin eli kiertävän kakkujuuren, ystävyyskakun. Heitin sen uuniin ja lähdin käymään siskon luona heittämässä hänelle omaa Hermannia ja hakemassa isän ja äidin Kreetan tuliaiset. Tobleronea ja Ouzoa. Absolutistiäitini vielä erikseen painotti, että viinakset eivät olleet hänen ideansa. Takas kotiin, Hermannin valvontaa, kaakku jäähtymään ja viimein maistipaloille. Viimeiseksi aineeksi sai mielensä mukaan heittää joko suklaata, rusinoita, pähkinöitä tai omenaa, minä heitän pussillisen Wierer nougat-rouhetta ja hyvää oli! Melkosen kokoinen mötikkä kyllä, puolet heitin pakastimeen.Kaveri lähti muutama viikko takaperin Dubliniin koulun kautta pariksi kuukaudeksi hotellille töihin ja on päivittäin huudellut meille Suomeen jääneille, että tulkaa käymään. At first I was like "ei siinä oo mitään järkeä työssäkäyvän ihmisen tulla vaan viikonlopuksi", but then "hmmm...." ja matkakuume. Dublinissa kävin 1,5 vuotta sitten ja oli niin ihana kaupunki, että tuumin, että joskus uudestaan.

2 kommenttia:

  1. Heippa. Mietin tässä, että onko tuo Special effectsin väri kestänyt sinulla kuinka hyvin hiuksissa? Käytätkö colormaskeja tai muuta plus onko se oikeasti niin kirkas kuin mainostetaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuclear red on niin kirkas kuin mainostetaan, mutta ei se sen kauempaa kestä ku muutkaan punaiset suoravärit. Muutoin oon laiska hiustenhuoltaja, shampoo+hoitoaine ja siinä olikin kaikki, millä hiuksiani jaksan hoitaa lukuun ottamatta satunnaista Glissin hiusöljyn käyttöä. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)