torstai 11. lokakuuta 2012

Lippuvoitto Blog Awardsiin ja probleemia.

"Onneksi olkoon! Olet voittanut Glorian Kodin arvonnassa liput Gloria Blog Awards gaalaan. Glorian ruoka&viini ja Glorian Koti -lehdet isännöivät perjantaina 26. lokakuuta, klo 18-21 kaikkien aikojen ensimmäistä Gloria Blog Awards 2012 -gaalaa.

Juhlimme suomalaisia huippubloggaajia ja julkistamme tuomariston valitsemat parhaimmat ja kauneimmat ruoka- ja sisustusblogit sekä tietenkin lukijoiden suosikkiblogit. Gaalapaikkana toimii designpääkaupungin ruoan ja muotoilun päänäyttämö, Kellohalli (Työpajankatu 2, rakennus 1 e, 00580 Helsinki).

Kutsu on avec ja pukukoodi cocktail. Huomioithan, että tilaisuuden ikäraja on 18 vuotta."

Okei. Okei. Okei. Mulla olis samalle illalle liput Fingerpori-näytelmään, mutta sen näkee milloin vain joulukuuhun asti. Toisaalta kun olen itse järkännyt kaverit yhdessä teatteriin, niin hieman meeeeh jättää välistä. Vaikka kyllä minä oman lippuni jollekin saisin myytyä. En oo pitkään aikaan voittanut mitään ja tää vois olla kiinnostava. Ja jos myyn teatterilippuni eteenpäin, niin ketä muuta tämä awardshommeli kiinnostaisi, lippu kun on avec. Mieluiten ehkä jonkun toisen bloggaajan/bloggaajaystäväni ottaisin mukaan. Vai jätänkö vaan suosiolla välistä. Tänne pitäisi joku asiallinen cocktaimekkokin sit ostaa. Mulla on 22. päivään asti aikaa soutaa ja huovata asian kanssa, silloin viimeistään pitää kutsuun vastata.

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)