maanantai 15. lokakuuta 2012

Prkl Club 3 v.

Taas oli tullut se aika vuodesta. Prkleen synttärit as in free food. Päivänä sunnuntai ja teemana gansteribileet 20-40-luvun tyyliin. Mentiin avokin kanssa jo ajoissa ja napattiin Erjakin kyytiin mukaan. Aika vähän porukkata oli puoli seiskan aikaan, mutta olihan alakerta auennutkin vasta kuudelta. Heti tuli jekkuboolia ja drinkkilippuja käteen, nämä tarjosin kavereiden nautittavaksi. Sen sijaan itse suuntasin ilmaisen ruoan pariin, tarjolla oli ihan naurettavan hyvää hirvikeittoa. Piti oikein santsata. Ja ruisleipää tietenkin. Jälkkäriksi kaakkua. Tuumin syödessäni, että onpa omituinen maku. Että jos tää suklaakakkua on, ni onpa huonoa suklaata. Ja se olikin sitten ööö olikohan se jallukakkua ja halutessaan sai päälle vielä jekkukastiketta. Mulla menee jekut ja jallut kuitenkin sekasin, hyi eniveis.


Illan bändinä olisi ollut Verenpisara. Nimi kuulosti tutulta ja pienen googlettamisen jälkeen tajusin kuunnelleeni tehosoitossa heidän biisiään "Arvetkin kauneuspilkuiksi" joskus ~seitsemän vuotta sitten. Olisi kiinnostanut kovasti nähdä heidän esiintymisensä, mutta showtime oli vasta kymmeneltä, enkä jaksanut jäädä niin pitkäksi aikaa baareilemaan. Aamuherätys.


Kyllä meitä oli taas kohtalaisen kokoinen kaveriporukka kasassa. Tuntui, että pääsi viikonloppuna tekemäänkin jotain ja näkemään ihmisiä. Nää jotkut sankarit sai idean lähteä Jonesiin vetämään karaokessa Backstreet boysiä ja minä päätin, että tämä on hyvä hetki poistua.

Phuk kronologinen järjestys, palaan hetkeksi muuhun viikonloppuun. Oon koko viikon ollut aikalailla yksikseni, kun avopuoliso on ollut Sipoossa kissavahtina, kun äitinsä on ties missä matkustellut. Perjantaina menin itsekin Sipooseen, oli mukavan rento viikonlopun aloitus. Ajelua, saunomista, niskahierontaa, kissan rapsuttelua, lohisalaattia ja Inglorious basterdsia. ^^ Lauantai jatkui samalla rauhallisella linjalla. Siskon kanssa käytiin salilla ja katseltiin hänen luonaan leffoja. Siitä lähdin suoraan seuraavaan mestaan leffailemaan elikkä elokuvien vuokrauksen ja kaupan kautta Heidille kera Roosan. Aloittelu venähti aika pitkäksi, joten lähdin jo ensimmäisen leffan jälkeen kotiin koisimaan.

Apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)