sunnuntai 7. lokakuuta 2012

The making of Iron sky

Kävimme porukalla Helsingin taidemuseossa perjantai-iltana katsomassa The making of Iron sky-näyttelyn. Joka kuukauden ensimmäinen perjantai vapaa pääsy, wohoo! \o/ Mulle nää Iron skyt ja Star wreckit on ihan uusi juttu. Poikaystävä tahtoi tuota elokuvaa katsomaan ja minä menin mukana. Vähän aikaisemmin se oli yrittänyt näyttää saman tekijän mulle Star wreckejä, mutta ne olivat niin sietämätöntä katseltavaa, etten vaan kyennyt. Näyttely oli ihan jees, onneksi ei kuitenkaan tarvinnut sitä normaalia kympin hintaa siitä maksaa, vaikka olihan siellä pari siistiä juttua. Asiaan paremmin perehtyneet sun muut fanit saa varmasti siitä enemmän irti. Oman seurueemme lisäksi törmäsimme taidemuseossa muutamaan muuhunkin näyttelyä katsomaan tulleeseen kaveriin.Doodles.

 


 Hellan nuppeja.Ihminen on utelias. Siellä oli nuoli ja reikä seinässä.


Perjantai-illan viettoa kuun pimeällä puolella.

Lauantaina rennosti leffailtaa Erjan kanssa. Tahattomasti muodostui Depp-teema. Ensin Ninth gate ja sitten Sweeney Todd ja telkkaristakin pyöri Pirates of the Caribbean. Mussutettavana kauheat läjät dippejä ja kasviksia.

Päätettiin vielä leffan jälkeen lähteä ihmettelemään Helsingin menoa. Kaveri oli saanut kunnian toimia kahdelle sveitsiläiselle tour guidena. Ei siis tuntenut näitä miehiä entuudestaan, oli vain saanut kaverin kautta tällaisen toimeksiannon. Siis nää tuli _päiväksi_ Suomeen ja tahtoivat viettää sen ajan kiertelemällä Kallion baareja? Okei... Seurue oli kuitenkin kasvanut isoksi meidän kaveripiiristä ja tahdottiin heitä mennä moikkailemaan.

Menikin aika seikkailuksi. Ensin Kustaa Vaasaan. Ehdittiin vain baarin edustalle, kun kaikki olivat jo siinä pihalla ja vaihtamassa baaria. No 21:seen sitten. Jonne ei päästy sisälle, koska se oli jo niin täynnä. Majavaan! Jonne ei päästy sisälle, koska se oli jo niin täynnä. Las Vegasiin! Ja viimein onnisti. Poikaystävällä oli ollut Sipoossa keikka, jonka jälkeen hänkin lähti kohti Kalliota. Pistin sille viiden minuutin välein uusia ohjeita. ^^ Ennenkuulumatonta, että vaikka olinkin autolla liikkeellä, en ollut kuskina. Sitä tequilanostotarjousten ja Somersbyn tyrkystysten määrää! Mutta ei kiitos. Puolisen tuntia istuin Las Vegasissa ja lähdin kotikoloa kohti. Eiköhän tämä pikainen Kalliokierros ollut tarpeeksi hurjaa mulle. :)

Pikku Myy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)