maanantai 19. marraskuuta 2012

Breaking dawn

Sain jostain fiksaation, että pakko päästä Twilightin ennakkonäytökseen. Löysin huuto.netistä pari myynnissä olevaa avec-kutsua ja pistin toiseen huudon menemään siitäkin huolimatta, että olin juuri edellispäivänä ostanut itselleni ja kavereille sunnuntaiksi liput. Lippujahan tuonne torstai-iltaan ei saanut kuin voittamalla. Olin osallistunut noin seitsemään eri kilpailuun, jotta olisin faninäytökseen päässyt, mutta kun ei.


Lipun saatuani ainoa vaikeus tässä oli löytää itselle avec. Lyhyt varoitusaika + kukaan ei tykkää Twilightistä. Minna kuitenkin uhrautui ja lähti Nummelasta saakka seurakseni. Sitä kyllä tämä ilmiö kiinnostikin.

Tuntia ennen näytöstä treffasin myyjän Tennispalatsin edustalla. Se oli joku ehkä nippanappa 18-vuotias poika. Ei ihme, että se halusi lipustaan eroon. Ei ehkä ihan kohdeyleisöä.Menin lipun saatuani Tennarin ykkössalin holleille odottelemaan. Siellä oli jo jonkin verran porukkata onnessaan odottelemassa. Glitterin ihmiset pistivät kuvaushässäkkää pystyyn ja siihen sitten sai ihmiset mennä poseeraamaan aidonkokoisten pahvi-Bellan, -Edwardin ja -Jacobin kanssa. Bella ei ollut suosiossa. Kavaljeerini tuli viiden aikaan seurakseni ja sain häntä maanitella aikani mukaan kuvattavaksi, kun en yksinkään kehdannut mennä.Saliin päästyämme joka penkillä odotti pieni pussukka. Siellä oli Glitterin alennuskuponki, hair guide (joka tuli muuten aika hyvään saumaan, sen avulla sain Leia-kampauksen näppärästi tehtyä) ja koru, jota pidin henkilökohtaisesti esteettisesti luotaantyöntävänä, mutta mulla nyt onkin niin nirso maku.

En jaksa leffasta sen enempää liirumlaarumia tähän laitella. Menkää katsomaan. Tai ettehän te mee. Lukekaa kirjat mieluummin. Vaikka ettehän te lue. Mut kirjat on hyviä! Ma luba!

"Marjut, haluuks ny vähän valottaa mulle tota sun Twilight-innostusta? Tykkäsiks niistä kirjoista oikeesti?" ... "Olen hämmennys." ... "No just oli mm. sunnuntaina spekulointia, et onks tää joku ironinen läppä menny vähän överiks."

Round II olikin sitten sunnuntaina. Tällä kertaa feat sisko, poikaystävä ja kaksi miespuolista ystävääni. Hyvä Turo! Hyvä Muumi! Yksi feidas, murrr. Huono, Jaakko! Pojat hajos heti ensimmäiseen repliikkiin. Siellä ne hihitteli pitkin leffaa. Tykkäsivät varmaan! ^___^


Jatkettiin leffan jälkeen syömähommiin. Muutamia viikkoja ollaan tätä jo fundeerattu, mutta ei olla joko saatu aikaseksi tai suunnitelmat on levinnyt reisille. Hard rock cafe. Tästä lisää myöhemmässä jaksossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)