sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Help me, Obi-Wan Kenobi, you're my only hope.

Keskiviikko.

Jälleen ilmainen ruoka sai minut valvomaan yli nukkumaanmenoaikani, kun taas kerran suuntasin nokkani kohti Prklettä. Juhlan tekosyynä oli kantisbileet. Tällä kertaa annoin ilmaiset viinani (glögiä lukuun ottamatta, se meni poikaystävälle) kaverille, joka oli juuri jätetty. Pullon pohjalta löytyy helpotus. Ai ei vai? Ei niin.Syyskuussa aloitin otsatukan kasvatusoperaation. Ei mulla olekaan tämä tasan sama kampaus ollut kuin... hmm, yhdeksän vuotta? Mitä nyt pituus on vaihdellut. Nyt tää on vaan höntin pitunen. Voi kun ees ponnarille menis.Torstai.

Aamunkoi osa 2-faninäytös/ennakkoesitys. Tästä myöhemmin lisää, jahka saan viimoisen ja tärkeimmän kuvan käsiini. Also, huomenna ko. leffa uudestaan, koska oltiin kavereiden kanssa liput ostettu jo ennen kuin sain päähäni, että pakko päästä näkemään se ennakkoon. Jonkinmoinen sunnuntai- tai maanantaipäivitys niistä sitten.

Lauantai.

Vapaapäivä. Osaan muun muassa rentoutua: ennen kahdeksaa ensimmäistä kertaa simmut auki, väkisinmakuuta (hehheh... eeeeh...) ysiin asti. Ennen kahtatoista olin jo salilla huhkinut ja iltapäivään mennessä oli täti heitetty lentokentälle ja jälleen siskon koira haettu iltapäiväksi hoitoon.

Oma sekä lainakarvaturri.

Illan agendana olivat Elizan yhdistetyt synttärit/tuparit/naamiaiset. Suunnitelmana oli leikkiä Arwenia vasta hommatuilla haltiakorvilla, mekolla, sekä Iltatähti-kaulakorulla, mutta pitkä mintunvihreä mekko näyttikin päällä ihan yöpuvulta, enkä iljennyt sen kanssa lähteä ihmisten ilmoille. Naamiaiskassipussi esiin ja vanhoista asuista kaivoin esiin edellisvuoden Leia-releet. Kuin ihmeen kaupalla sain kuin sainkin yksin nutturat kasaan joten kuten tappeluitta ja siinä olikin vaikein osuus.

Tuo pieni oudonnäköinen haisunäätä on ihan tajuton hyppimään, kämäseksi pieneksi koiraksi hyppää ihan jumalattomiin korkeuksin. Koneellakaan saanut rauhassa olla kun tää kenguru loikkas syliin. Rumasti sanottuna Vili on ns. huomiohuora, koko ajan pitäis olla leikkimässä ja seurana ja vieressä ja rapsuttelemassa, yksin ei oo yhtään hyvä olla.


Noh...

Saakeli...

Noin!Päivän kohokohta: 1,5 vuotta vanha mekko meni kiinni! Wohoo! \o/ Tuli hyvä mieli. Mulla olikin päämääränä joka tapauksessa päästä siihen ujuttautumaan kaverin synttäreiksi joulukuussa. ^________^ Praise the loooord-AH.

4 kommenttia:

 1. Torstai 2.Elokuuta 2012: "Minustahan ei sitten mitään varalenkittäjää tai hoivaajaa tule, mutta voin käydä välillä leikkimässä."

  ....Maaaarjut! Toi piski on ollu aika monessa postauksessa tämän jälkeen. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mennyt nyt tähän, että mä oon himassa ja sisko käy ulkona = "voitko kattoo Viliä pari tuntia?" Olen sankari! Mut Eetun oon kyl pistänyt käymään ton kanssa pihalla, ku itseä ei kiinnosta. :P

   Poista
 2. Hitsi nuo siun hiukset on ihanat! :) Leia- releet ovat aika siistit kuten nuo nutturatkin. :>>

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)