lauantai 10. marraskuuta 2012

Kulttuuriviikko


Unimääräni on pahasti kärsinyt tällä viikolla. Menot eivät jääneet maanantain Mad Cookiin. Tiistaina Hartwall areenalla oli kauan odotettu Cirque du Soleilin Michael Jackson the Immortal world tour-esitys. Henkilökohtaisesti pidin ihan hintansa väärtinä. Kaikki parhaat biisit tuli ja aika ajoin sai silmä kovana seurata lavaa, ettei vain mikään menisi ohi, välillä tapahtui niin paljon kerrallaan. Rakastuin ehkä vähän bändin ykköskitaristiin, joka pikaisella googlettamisella osoittautui vuonna -92 syntyneeksi Desireé Bassettiksi. Ei paha, 20-vuotias ja noinkin pitkälle päässyt. Parinkymmenen minuutin taukokaan ei ollut ohjelmaton. Muutamia ryhmän tanssijoita tuli viihdyttämään ja huudattamaan yleisöä, sekä opettamaan parit muuvit. "Kaikenlainen esityksen kuvaaminen ja taltiointi on kielletty", joten tässä vain pari kämästä kännykuvaa ennen esitystä ja tauolta.
Desiree ~~~~ Kuva täältä.

Keskiviikkona oli hengähdyspäivä, mutta torstaina kävin Heidin kanssa elokuvissa. SanomaMagazines lahjoitti lippuja. Ensimmäiset 181 ilmoittautunutta sai avec-liput Maximiin katsomaan ennakkonäytöksenä 2 päivää New Yorkissa-elokuvaa. Oli niin outo, pähkähullu, sekopäinen.


Perjantaiaamuna ensi töikseni ostin lipun Fingerpori-näytökseen. Pakko sekin on saada pois päiväjärjestyksestä. Kävin siis Espoon kaupunginteatterissa ypöyksin katsomassa tuon, kun en silloin muutama viikko takaperin päässytkään kavereiden kanssa, koska sain blog awards-kutsun. Tuli naurettua paljon, mutta älyttömän moni vitsi oli jo vanhoja, käytetty itse sarjakuvassa. Suosikkikohtani oli *spoiler alert*, kun Hitler lauloi "mä elävältä kaiken sain, hengen sulta vien kun aamu koittaa".Esityksen jälkeen jatkoin vielä Haagaan kotibileisiin, kännikuskasin kavereita Kallioon, piipahdin ensimmäistä kertaa Viva la Vidassa ja yhdeltätoista olinkin jo kotona ja loppuillan vietin peiton alla lukien niin kauan, kunnes silmät lupsahti kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)