keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Palpoiden ei poikkeavaa

Perjantai: "Kello kahdeksaan mennessä aamulla olin ehtinyt tilata elinluovutuskortin (http://www.lahjaelamalle.net/fin/tilaukset/) ja päättää meneväni ensimmäistä kertaa verenluovutukseen, jahka tällaiseen ilmestyy kätevä tilaisuus Leppävaarassa. (http://www.veripalvelu.fi/www/verenluovutustilaisuudet). Tämä kaikki vartti sen jälkeen, kun olin sattumalta tuuminut, että mikäköhän mun veriryhmä mahtaa olla."

Viimeisten kymmenen vuoden mitatut hemoglobiiniarvot ovat tosin olleet luokkaa 119-121, mutta viimosimmasta on useampi vuosi aikaa, joten ehkä se on noussut. Hope so.  Menen ainakin tuolloin pe 7.12. koittamaan tyrkyttää vertani Leppävaaran Selloon.


Tänään tuli postista elinluovutuskortti. Lakihan tätä nykyä sanoo, että jokainen ihminen on potentiaalinen elintenluovuttaja, ellei tiedossa ole, että olisi eläessään ollut tätä vastaan. Näin nyt olen ainakin tehnyt kantani selväksi.


Vuoden (tiettävästi) viimeiset naamiaiset olivat lauantaina. Praise the lord, enää ei tarvitse asuja miettiä ja hankkia. Nyt menin sieltä, mistä aita oli matalin ja kaivoin kaapista muutoinkin perusvaatteeni esille moviehero-teemaisille tupareille. Olin köyhän miehen Rambo. Samalta näytin myös alkuvuonna pitämässäni Rambo-maratonissa.Sunnuntaina sitten vähäsen kulttuuria. Kävin Martinlaaksossa katsastamassa Lumivalko ja ruusunpuna-musikaalin, jossa poikaystävän sisko esitti ilkeää kääpiökuningasta.

Tylsyyttäni tein jotain jopa hiuksilleni. Juuri ostamani nutturavalkin tungin hiusten sisään ja kun tuota ylijäävää osuutta oli niin jumalattomasti, letitin sen nutturan ympärille. Tadaa!


Alla oleva kuva, sekä juttu musikaalista täältä.

Ja jumankekka, lauantaina iski toisen lunssan tähän syksyyn. Vasta syyskuun alussa olin taudissa. Normaali rytmi on kerran keväällä ja kerran syksyllä. Uskoin Maijaa ja ostin D-vitamiinia, jota aloin vetämään tupla-annoksilla. Tuloksia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)