sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Yarr!

Kahden vuoden tauon jälkeen pääsimme takaisin pääkallopaikalle, Honkaluodolle. Tämä on niitä mother of all parties-tyyppisiä asioita.  Isäntämme, mahtava kapteeni Halonen, vuokraa harvakseltaan Mustikkamaalta suomalaisen kalastusmatkailun edistämisseuran mökin, joka sijaitsee pienellä saarella. Tällä kertaa juhlan aiheena oli isännän kunnioitettavan neljännesvuosisadan iän saavuttaminen.

Mitään ei kuulkaas näistä piraattiteemaiset bileistä puuttunut. Tarjolla oli ruokaa (lämmintä ruokaa, patonkia, viinaista vesimelonia...) ja juomaa, tanssia, musiikkiesityksiä, puheita, merirosvolipun hilaamista salkoon, hyviä ystäviä, saunomista ja mitä kaikkea. Niin toisenlaista ja paljon viihdyttävämpää kuin nämä perinteiset lähes jokaviikonloppuiset "vedetään perseet olalle ja katsotaan typeriä youtube-videoita koko ilta"-meiningit. Vaikka kyllähän täällä siis myöskin harrastettiin tuota ensin mainittua aktiviteettia.

Honkaluoto, Mustikkamaa. Laituri meren yli saarelle.


Ilmaista viinaa! Boolia! Jekkua! Captain Morgania! Yms!

Halosen veljeset tanssivat.

Halosen veljekset soittavat.

Puheita ja lahjomista.

Rommikolaa.

Juhlien virallinen avaus: merirosvolipun nostaminen salkoon.


Millään ei olisi malttanut pois lähteä, mutta pitihän sitä tietysti päivän toistakin sankaria käydä katsomassa. Neljän tunnin piratismin harjoittamisen jälkeen huristelimme poikaystävän kanssa yhdeksän jälkeen seuraavaan eventiin. Synttärit nro II sijaitsivat Kontulassa Heikillä. Herraisä kun asuntoon sisälle pääsi... Lämpöäaalto huitaisi ylitseni, äänivallit pamahtelivat, ihmismassaa tunki joka puolelta ja UV-valaistus sumensi näön. Nämä bileet olivat alkaneet jo kahdelta ja olivat täysissä sielun ja ruumiin voimissaan. Vieraslistalla oli täysin eri kaverpiiri kuin edellisissä bileissä, täälläkin kuitenkin monta hyvää ystävää, rakasta dorkapalleroa.Kävimme anastamassa Hakunilasta neljä pk-seudulle halloweenbileisiin tullutta mikkeliläistä Kontulaan, mutta pikaisen comebackin jälkeen palasimme Honkaluotoon. Jossa sitten alkoikin ilta menemään reisille. Ehdimme kolme varttia hengata saarella, kun piti lähteä takaisin Hakunilaan. Yksi  kuskattavista oli tiputtanut kännykkänsä autoni takapenkille ja se piti saada heti takaisin syistä, että 1) mikkeliläiset olivat heti aamkymmeneltä lähdössä takaisin kotiin 2) kärsivällisyyttä ei ollut odottaa, että olisimme lähettäneet kännykän pikakirjeenä maanantaina Mikkeliin. Oon maailman paskin suunnistaja, eikä mulla ole minkäänlaista upeeta, fiksua puhelinta, jossa olisi navi, joten jölli ottassa myös poikaystävä joutui lähtemään näistä eeppisistä juhlista pois. Eli uusi reissu Hakunilaan. Mulla oli siinä vaiheessa niin möhköfantti fiilis koko hommasta + väsytti muutenkin, että siitä sitten vain kotiin. Oman sänkyyn pääsin käpertymään vasta puoli neljältä. Oon ehkä kerran aikaisemmin tänä vuonna valvonut noin kauan. Zzzzz.

Tänään vain semmoista perinteistä sunnuntaimöllöilyä, pitkään nukkumista, siskon kanssa kaupoilla käymistä, aneemista leffan tuijottelua ja niin pois päin.


Ensi viikkoa odotan kuin kuuta nousevaa! Maanantaina MadCook-illallinen, tiistaina Michael Jackson The Immortal World Tour show by Cirque du Soleil ja keskiviikkona ilmaista leffailua, ennakkonäytös.

Erikseen vielä kiitokset ja onnittelut Haloselle, nothing beats Honkaluoto. ^___^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)