sunnuntai 30. joulukuuta 2012

I went shopping once, it was horrible.

Perjantai:
Kahden kämäsen työpäivän viikko ja silti äärimmäisen fyysisen istumatyöni rankkuus yllätti. Kipaisin vuotuisilla kavereiden Ribbefesteillä Kontulassa, poistuin jo kymmeneksi kotiin ja nukuin autuaana 13 tuntia putkeen.

 Kehtaan jälleen kulkea tyköistuvissakin vaatteissa. Nätissä pvc:ssä. Etc.


Lauantai:
Tänäkin iltana piti vierailla Ribbeillä, mutta lähdinkin extempore treffeille toisen punapään ja 13 kääpiön kanssa. In other words Heidin kanssa Leppävaaraan katsomaan Hobittia. Viimeinkin. Nyt ymmärrän kuinka aikovat lyhyestä kirjasta saada 3x3h leffaa aikaiseksi; pistämällä puolet omiaan ja venyttämällä kohtauksia minkä ehtivät. Ei sillä, tykkäsin silti paljon ja Klonkku oli maailman söppänin!

Sunnuntai:
Merkinnän otsikko liittyy. Läksin sisko seuranani keskustan Stockalle aikomuksenamme tuhlailla lahjakorttejamme. Alealeale, ryysisryysisryysis. Ei sillä, että shoppailu olisi koskaan muutenkaan ollut suosikkiasioitani... Nevertheless löysin mitä etsinkin; meikinpoistolappuja, värinpoistoja ja parempaa hoitoainetta hiuksilleni, sekä ylimääräisenä keksin haluta punaisen punaista väriä huulilleni, jota löytyi MACilta.


Voimia kerätäksemme käytiin Herkusta ostamassa sushia, etsittiin hyvä nurkka ja ravittiin itseämme. Kohta puoliin päästiinkin jo lähtemään takaisin Espoota kohti. Olin löytänyt vuoden vanhan Suomalaisen kirjakaupankin lahjakortin lompakostani, jonka olin tyystin unohtanut. Siellä oli vielä muutamia kymppejä käytettävänä, mutta en löytänyt Sellon kirjakaupasta mitään kotiin viemistä. Mikä pettymys.

En oikeasti osaa käyttää tarpeeksi ketterästi tikkuja, joten lähinnä syön sormin
ja tikulla vain töpöttelen jumalattomasti wasabia päälle.

Äsken tulin tädiltä, joka oli aiemmin soitellut ja pyytänyt syömään. Vedin massun täyteen piffiä ja valkosipuliperunoita, katsottiin Hancock ja lyllersin kotiin. Viimein uudenvuoden suunnitelmatkin selkivyyntyivät ja tiedän missä huomisen iltani vietän. Minulle olisi toki enemmän kuin hyvin käynyt pelkästään koti-ilta avokin kanssa, mutta mutta... Mulla on myös pitkä viikonloppu menossa! Ainoa talveksi pyytämäni lomatoive läpi; 31.12.

Muina asioina:
-poikaystävä sai siskoltaan joululahjaksi Star wars The Complete saga-boksin,
episodit I-IV katsottu
-kuukausi siinä kesti, mutta viimein sain tilaamani D-vitamiinit iHerbiltä

2 kommenttia:

  1. Ihan ihme homma, että sen sun tilauksen kanssa meni nuin kauan. Mulla kun aina tulleet siinä parissa viikossa ja kotiovelle asti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti jotain joulukiirettä ja hässäkkää. Kerkesin pistää valitusmailia ennen kuin paketti saapui, ni vastasivat, että jossain tapauksissa voi mennä kuusikin viikkoa. Olen kärsimätön.

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)