keskiviikko 16. tammikuuta 2013

A blog with substance

A blog with substance eli haaste Henniltä: Ideana on kertoa itsestään kahdeksan faktaa ja heittää tunnustus sen jälkeen kahdeksalle kanssabloggaajalle.


1. Harrastuksiani/vapaa-ajan aktiviteettejani kautta aikain: tennis, muskarissa kanteleen soitto, uiminen, 4H-kerho, temppukerho, pyöräily, aerobic, step aerobic, kuntosali, kansanopistossa ranskan kielen opiskelu, laskettelu, rullaluistelu, lukeminen, bloggaus.

2. Omaan uskomattoman sisäisen kellon. Noin kerran kuussa saatan herätä arkipäivänä vasta herätyskelloon. Muutoin herään milloin tahansa aamuneljästä eteenpäin, viimeistään viideltä. Kello olisi soimassa 5.30 ja työt alkavat kuudelta. Sisäinen kelloni toimii toki myös viikonloppuisin. Jos poikaystävä on rilluttelemassa yötä myöten, herään 03.30-05. Yleensä joko pilkun aikaan tai viideltä, jolloin ukon pitäisi olla viimeistään kotona tuli se sitten bussilla, junalla tai osin kävellen.

3. Työmatkoilla näprään radiota tauotta. Musiikkigenrellä ei ole niin väliä, kunhan jotain ei-pahasti-ärsyttävää kuuluu. Aamun saldoa: Aki Sirkesalo - Seksuaalista häirintää (nostalgiabiisi, muistan pienenä tämän kuulleeni ja ajatelleeni, että hyi mitä se laulaa) ja Brick and Lace - Love is wicked (tämä oli kovassa radiosoitossa minun ja Eetun vasta tapaillessa toisiamme kesällä 2008 ja tämä olikin silloin "meidän biisi", niin romanttista :'). Jos kuitenkaan radiosoitanta ei satu miellyttämään, pidän paria levyä autossa mukana. Katu-uskottavasti siellä on nyt Kaija Koota ja Michael Jacksonia. Löytyy toki Sentencediäkin. Vaikka eniten pidänkin raskaammasta musiikista, kuuntelen kuitenkin laidasta laitaan kaikkea. Paitsi reggaeta. Ja iskelmää. Ja...

4. Lauantaina käytin yli kolme tuntia paperikuvien järjestelyyn ja albumeihin tunkemiseen. Tätä ei onneksi tarvitse tehdä kuin kerran vuodessa, kun tammikuisin tilaan koko edellisvuoden kuvat paperikuvina. Nyt tilasin huomattavasti enemmän kuin edellisvuosina, ilmeisesti blogiharrastelun myötä on tullut napsittua huimasti enemmän kuvia. Kuvien määrästä päätellen vuoden kohokohtia olivat huhtikuinen matka Zurichiin sekä juhannus Nummirockissa.


5. Olin ennen pillerivastainen. Tai ehkä se on liian vahvasti ilmaistu. En vain tykännyt käyttää mitään lääkkeitä, eikä tähän ollut mitään tähdellistä syytä. Esimerkiksi mieluummin kärsin tai nukuin päänsäryn pois kuin otin Buranan. Kauas on tultu. Vielä pari viikkoa takaperin napsin neljää eri tabua päivässä; D-vitamiini, rautavalmiste, tulehduskipulääke ja e-pillerit. Ensimmäinen ja viimeinen jatkuu vieläkin. D-vitamiinin aloitin marraskuussa saatuani syksyn toisen flunssan. Rautaa söin yhden kuurin verenluovutuksen jälkeen ja viikon tulehduskipulääkekuurin jälleen pahentuneeseen selkäkipuun.

6. Tunnustan seuraavani seuraavia sarjoja, suosikkijärjestyksessä: How I met your mother, Game of Thrones, True blood, The walking dead, Supernatural, Californication, Once upon a time, Glee. Yhtäkään näistä en seuraa telkkarista käsin, jota meidän huushollissa availlaan muutoinkin melko harvakseltaan.

7. En tahdo lapsia. En ole koskaan halunnut, eikä nämä kuulu tulevaisuuteeni. Suunnattomasti ärsyttää sukulaisten tai lapsia pullauttaneiden kavereiden "kyllä sun mieli vielä muuttuu" sun muut vastaavat kommentit. Ehkä itse tiedän kuitenkin paremmin. Enhän minäkään kenellekään lasta yrittävälle kaveripariskunnalle mene kommentoimaan, että ei kannata, kyllä teidän mieli vielä muuttuu, tai jo vanhemmaksi tulluttua henkilöä mene arvostelemaan, että olipa huono elämänvalinta. Jos jossain vaiheessa kävisi niinkin hassusti, että alkaisin ylipäätänsä pitämään lapsista, arvostaisin silti kuitenkin enemmän omaa aikaa, rauhaa ja rahaa.

8. Edelliseen viitaten haaveilen kylläkin omasta nelivarvaskilpikonnapoikasesta jo toista vuotta, mutta taidan olla siihen liian itsekeskeinen. Liian paljon vaivaa ja kustannuksia. Itseäni jaksan hoitaa (ainakin kausittain), mutta siihen se jääkin.

Et sil viissiin.

Ei ihan tule kahdeksaa täyteen, mutta tämä menee seuraaville:
Mustaa pitsiä (kiva ku oot back in business!)

1 kommentti:

  1. Kiva tää, teen joku päivä :)Oma sisäinen kello olisi kyllä jees. En tiiä millon olisin viimeksi herännyt vapaaehtoisesti itse :D Aina herään kellonsoittoon.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)