torstai 3. tammikuuta 2013

Flawless victory

Hohoo. Kotona odotti postitädiltä lappu, että paketti noudettavissa. En muistanut tilanneeni mitään, joten kävin sen heti hakemassa tai asia olisi jäänyt vaivaamaan.

"Onnea! Osallistuit SUBin maanantai-illan leffakisaan ja onnetar arpoi sinulle Fanipala-tuotepaketin."

Kuusi pussia erilaisia Fanipaloja. Hyvä hetki olla laihiksella. _b Onneksi olen pitänyt sunnuntain karkkipäivänä, jotta en repsahtelisi tavan takaa.


Tätä seuraa yleensä "aina sä voitat"- ja muut samanlaiset kommentit, mutta, ei, en voita aina. Kyse on näkökulmasta. Olen vain pieni katkera tekijä, kun tämä täti vie kaikki suuret voitot nenän edestä. Pitäisi varmaan olla onnellinen kaverin puolesta, mutta ne ajat on long gone. :D Jopa oma sisko kehtaa mennä voittamaan isompia palkintoja vaikka tietää, että vihaan häviämistä ja tietenkin aina on pakko olla parempi kuin pikkusisko!

Oon osallistunut kaiken maailman kilpailuihin kymmenkunta vuotta, eikä niitä voittoja todellakaan tule kuin muutamat vuodessa, ehkä viidesti hyvänä vuonna, ja nekin sen takia, että osallistun kilpailuihin päivittäin. Semmoiseen 30/vko. Voitan lähinnä avec-lippuja leffojen ensi-iltoihin. Niissä on paremmat mahikset voittaa, kun yleensä koko salillinen arvotaan täyteen. Suurin voitto oli vuonna 2009, kun voitin kahdesta eri kilpailusta liput (2x2 ) Kivenlahtirockiin. Lahjoitin toiset liput kaveripariskunnalle. Yleensä kaverit pääseekin hyvin siivellä, kun kyselen niitä elokuviin mukaan. :) Ja minä pääsen siskon siivellä.

Siispä itsensä hillitsemistä sunnuntaihin asti. Onneksi täällä on myös tuo oma pieni pullahiireni, jota ei pelota ryhtyä auttamaan neitoa hädässä tässä man vs food-taistossa.

4 kommenttia:

 1. Tollaset yllärivoitot, joista ei tule etukäteen ilmoitusta, on niiin kivoja! Phihi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki voitot on kivoja. \o/ Free stuff, parasta!

   Poista
 2. Töihin voi kans tuoda... =D Aina kun mä osallistun johonkin, tuntuu etten voita mitään muuta kuin kasan roskapostia tai -puheluita. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, luin tän vasta! Ehkä yllätän sut maanantaina, jos Fanipalat eivät ole tehneet katoamistemppua viikonlopun aikana. :)

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)