keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Kiss kiss bang bang

Ei aivan suunnitelmien mukaan mennyt tämä uusivuosi, mutta eipä voi sanoa silti sen menneen huonosti. Jo toinen onnistunut vuodenvaihde putkeen, some sort of record! \o/

Kun muut suunnitelmat kariutuivat, kaveri pisti päivän varoitusajalla plan B: Kontulan pystyyn. Menimme avopuolison kanssa siellä pyörähtämään. Minulla oli tosin jotenkin nuutunut ja väsynyt fiilis ja siinä vaiheessa kun jo valmiiksi pipinä ollut poikaystävä alkoi voida huonosti parin punaviinihörpyn jälkeen, lähdettiin kotiin jo yhdeksitoista.

Kellon lähestyessä kahtatoista talsittiin lyhyt matka Vallikalliolle, tienoon korkeimmalle kohdalle, josta näkee koko Leppävaaran yli. Siellä oli parisenkymmentä muutakin juhlijaa. Sain vuoden vaihtuessa suukon ja katseltiin ilotulituksia aikamme. Oli melko täydellistä.

Kotipartsilla vielä leikittiin tähtisadetikuilla, joita en ollut tajunnut ottaa ulos mukaan ja yö venyi muutenkin minulle hyvin epätavalliseen reilu kahteen. Tällaista hyvin rauhallista uuttavuotta ei olekaan ollut sitten 2003-2004, kun en vielä alaikäisenä missään kylillä pahemmin huidellut.

Kuten fb:ssä asian ilmaisin:
"Kissing your loved one under fireworks when the year turns to another. ♥
Also; seeing friends, finding the perfect spot for midnight, soberness & sparklers."Loppuun vielä naamakuvia sun muuta. Lippariliiviä, tavallista hooämmäpaitaa ja pvc-hamosta päällä, uuden huulipunan testausta ja silmämeikitkin on muuta kuin ripsari->valmis. Olen huomannut viimeisen vuoden aikana aina välillä onnistuvani näyttämään aikuiselta.

Voisin hetkeksi unohtaa suomalaisen tavan vähätellä ja todeta asioideni olevan todella hyvin: vakaa pitkä parisuhde, vakaat tulot, mielenterveys kunnossa, katto pään päällä, perhe ja ystävät ympärillä. Henkilökohtaisesti ajattelin jatkaa tätä koko ajan paranevien vuosien sumaa.

2 kommenttia:

  1. Ihmiset tuppaavat vähättelemään varsinkin noita tärkeimpiä asioita, joiden puuttumisen huomaa vasta niiden mentyä. Onni on sitä että osaa olla onnellinen :) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)