sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Liebster award

Liebster award-haastetta Sereijanilta:

"This little award is all about discovering new blogs and helping those with less than 200 followers to get recognised."

1. Each person tagged must post 11 things about themselves.
2. They must also answer 11 questions as the "tagger" has set for them.
3. They must create 11 more questions to ask bloggers they have decided to tag.
4. They must then choose 11 bloggers with less than 200 followers and tag them in their post.
5. These lucky bloggers must then be told.
6. There is no tag backs.

Faktat:
(sieltä mistä aita on matalin: viime viikon a blog with substance-haasteen kahdeksan faktaa löytyy täältä)

9. Minulla ei ole parasta kaveria. Välillä olen tämän johdosta kateellinen niille, joilla sellainen on. Eämäni aikana minulla on sellaisia kyllä ollut. Neljä. Yhtä en voi enää sietää silmissäni ja välttelen tilaisuuksia, joissa saattaisimme törmätä, kolmen muun kanssa kliseisesti sanottuina kasvoimme erilleen. Elämäntilanteet muuttuivat ja niin poispäin. Vaikka kaikkia kyllä vielä näen ja olemme väleissä, ei vain enää ole samanlaista hengenheimolaisuutta.

10. Minua kutsuttiin aikoinaan kavereiden toimesta bändäriksi, mitä en katsonut kovin hyvällä, vaikka totta puhuen yhteiskuvia artistien kanssa riittää häpeäksi saakka ja olin sattumien kautta vieraillut bäkkäreillä, kompastunut useammankin muusikon huulille ja herännyt kaikkien aikojen suosikkisolistini vierestä. Väitän edelleenkin kivenkovaan, etten tehnyt aloitetta.

Tavastian bäkkäri 2010

9. Parasta ala-asteella: Spice Girls, The Moffats, Harrison Ford. Parasta yläasteella: Tehosekoitin, Apulanta, Don Huonot, Angeline Jolie. Parasta teini-iän ohituttua (ja vieläkin): Entwine, Charon, Senteced, Megan Fox.

Kysymykset:

1. Oletko koskaan ollut telttailemassa tai nukkunut metsässä?
Vuosittain telttailen Nummirockissa kolme yötä ja yleensä Jurassic rockissa kaksi yötä lisää. Festareiden ulkopuoliset telttailut rajoittuvat lapsuuden kesäleiriin ja kaverin pihalla telttailuun.

Nummirock 2012

2. Mikä olisi unelma-ammattisi, jos saisit sen vapaasti päättää?
Tää nykyinen on hyvä siitä, että saa olla yksin, hiljaa ja koneella. Unelma-ammatin ehdoton kriteeri on epäsosiaalisuus. Ei asiakaspalvelua, ei asiakaskontaktia.

3. Kuka ihminen inspiroi sinua?
Apuva. Huokailen erään ystäväni selkeille mieleenkiinnonkohteille ammatinvalinnan ja tulevaisuudensuunnitelmien suhteen, toisen rohkeudelle ja seikkailunhaluisuudella jättää vähän väliä Suomi useiksi kuukausiksi ja lähteä matkaamaan pitkin maailmaa, äidille tietenkin, koska se tietää lähes kaiken. Nähdessäni upeita asukokonaisuuksia tai sisustuksia tahtoisin olla yhtä kekseliäs, aikaansaava, tyylikäs ja pistää itseni ja asuntoni kokonaan uusiksi.

4. Minne reissaisit jos joku lahjoittaisi sinulle matkalahjakortin mihin vain?
Suuruudenhullusti maailmanympärimatka! Pihisti Pariisi. Tai uudelleen Dubliniin. Ehkä kuitenkin valitsisin Uuden-Seelannin ja Sormusten herran kuvauspaikat.

5. Kuinka monta vuotta olet käynyt erilaisia kouluja?
12. Peruskoulun (ala-aste: Palojärven koulu, yläaste: Nummelanharjun koulu) lisäksi kolmen vuoden merkonomikoulutus Länsi-Uudenmaan koulutuskeskuksessa Lohjalla.

Kauppis 2003

6. Osallistuisitko tositv-ohjelmaan?
En missään nimessä. Kauhea ajatus olla koko ajan tarkkailun alla, ihmisten tuomittavana ja arvosteltavana, ohjelman jälkeen sylkykuppina ja tunnistettavissa. Mua ahdistaa jo sellainenkin kaukaa haettu ajatus, että jos poikaystävä radiotoimittajakoulutuksensa jälkeen saa radiojuontajana paikan ja siitä tulee pikkujulkkis ja mut tiedettäisiin sitä kautta. Jösses, mullahan alkaa posket kuumottamaan pelkästään, jos jossain kaveriporukalla ollessa kaikki kääntyy kuuntelemaan ja tuijottamaan mua. Muutenkin tositelkkariin hakeutuvat ihmiset ovat omasta mielestä lähinnä tyrkkyjä, julkisuudenhakuisia ja/tai rahanahneita

7. Kuinka monta tuntia nukut keskimäärin öisin?
Niin paljon kuin mahdollista. Arkena 8-10h, viikonloppuisin kellon ympäri.

8. Miten kuvailisit tyyliäsi muutamalla sanalla?
Tumma, yksinkertainen.

9. Onko sinulla / Onko sinulla ollut lemmikkejä?
Ei ole, eikä ole koskaan ollut.

10. Lottoatko ja jos kyllä, miksi?
Lottosin ensimmäistä kertaa nelisen vuotta sitten ja voitin heti 50e. Paha juttu, lottoaminen alkoi heti tuntua hyvältä idealta. Nykyään lottoan vain, jos on todella iso summa jaossa ja ostan viisi riviä. Viimeksi  kaksi viikkoa sitten. Voitin reilun kympin ja kävin sillä kinkissä syömässä.

11. Uskotko kohtaloon, miksi?
En. En oikeastaan usko paljon muuhunkaan. Ihmiset haahuilevat elämänsä ajan ja yrittävät tehdä ajastaan mahdollisimman siedettävää/mukavaa.

Oon tosi mälsäpää ja laiskalla tuulella, enkä jaksa alkaa surkealla mielikuvituksellani keksimällä keksimään kysymyksiä muille. :s Jos on halua ja jaksamista, niin kopsatkaa nämä edelliset. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)