lauantai 19. tammikuuta 2013

Paluu juurille

Täällä on menossa ukkovapaa viikonloppu, kun rakas avopuoliso lähti perheineen sukuloimaan. Perjantaina töistä päästyäni kävin salilla, tyhjensin ulkomailla olevan tädin yltäkylläisyyttään pursuavan postilaatikon ja kotona siivoilin.

Tilasin HairCrazystä toista kertaa hiusvärejä. Naama venähti jälleen pakettia avatessa. Punaista, punaista joka puolella. Yksi Directionsin purkki oli kosahtanut rikki. Viime kerralla Special effectsin korkki oli päässyt aukeamaan. Luulisi, että pistäisivät vähän jämäkämpään pakettiin kuin pelkästään muovia ja paperia sisältävään pussukkaan, kun kerta paketti joutuu matkaamaan maasta toiseen. Pistin toki sähköpostia heille tästä epäkohdasta. Kylppärin peilikaappi näyttää nyt seuraavanlaiselta:


Löytyy Special effectsin Nuclear rediä, Crazy Colorin Fire ja Directionsin Pillarbox rediä sekä Fireä.

Olin äiteelle torstai-iltana pistänyt viestiä, että jos aika käy pitkäksi, niin saatan tulla saunassa poikkeamaan. Sehän soitti samantien perään, että jääthän sitten myös yöksi. Eli perjantaina iltapäivästä Vihtiin ja sinne jäin. Siskokin oli siellä. Luin kymmenkunta lehteä (kaikkea iltapäivälehdistä Seiskan kautta naistenlehtiin sekä läskilehtiin), infrapunasaunoin ja katselin siskon vuokraamia lehvoja.

Tänään aamusta lähdettiin äidin kanssa Nummelaan kauppaan. Olen näemmä täysin surkea, mitä tulee edes suosikkikirjailijani tulevien julkaisujen silmällä pitämiseen; suu auki ja silmät pyöreinä hamusin syliini Kingin uusimman, 22.11.63, jonka ilmestymisestä ei ollut tietoakaan. Myös uusin Fingerpori-albumi läksi mukaan. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun lottoa ostaessa kysyttiin paperit. Lähes joka kerta kysytään siideriä yms ostaessa, mutta tää oli ihan uutta. "Aaaai, sä oot -86..."

Päästyäni takaisin lämpöiseen kotiin (no kakkoskoti, mikä lie), pakkastahan oli mukavan pirtsakat -27,  aloin tekemään elämäni ensimmäistä kakkua. Haluan tehdä parin viikon päästä kaverini synttäreille suklaakakun, joten teen kahdesta eri reseptistä koevedokset tätä ennen.Aiii että tuli muuten hyvää! Jätin puolet vanhemmille ja otin puolet kotiin. Appelsiini-suklaakakun resepti löytyy TÄÄLTÄ, mutta ohjeista poiketen väänsin kyllä pohjankin ihan alusta alkaen omin pikku kätösin.


Kotiin päästyäni jatkoin siivoilua, avasin uuden Fingerporini ja olen muutamalla minuutilla jatkanut Supernaturalien tuhoamista. Tuskin jaksan tänäänkään lähteä kylille huitelemaan, todennäköisesti kulutan iltani kirjojen parissa ja hiuksia värjäten. Alla lukujono:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)