maanantai 21. tammikuuta 2013

The D is silent

Uutta Tarantinoa teattereissa, must see! Porukalla on hauskempaa, joten hyvissä ajoin huutelin kavereita mukaan (alkuperäinen 18 hengen seurue supistui viiteentoista) katsomaan Django unchainedia. Omistajan elkein latasin tiskille seteleitä ja vapaalippuja kaikkien puolesta. Sunnuntaina klo 14.10 valtasimme hyvän osan Tennispalatsin kakkossalin takarivistä.

Olen Tarantino-fani. Ja elokuva oli sitä normi Tarantinoa. Mutta silti. Kyllä sen katsoi ja oli ihan viihdyttävä, ei siinä mitään, mutta jotenkin vaan... En tiedä, mikä siinä mätti, etten niin hirmusti ja odotetun paljoa välittänyt.


Hovikuvaaja oli Pohjanmaalla, joten eiliseltä pari laadutonta itseräpsimää tähän. Juuri olin lähdössä kohti keskustaa ja valmistauduin pyryyn ja pakkaseen.


Olin tykkänään unohtanut aiemmassa päivityksessä mainita teatterireissusta. En tiedä ihan tarkalleen miten tässä näin kävi, mutta ilmeisesti poikaystävän äiti heitti meille ilmaiset liput. Viime keskiviikkona kävin siis Studio Pasilassa poikaystävän ja hänen siskonsa kanssa katsomassa Martti Suosalon ja Mika Nuojuan tähdittämän Kiviä taskussa. Ed. mainitut kaksi näyttelijää näyttelevät kaikki 15 roolia. 11. esitysvuosi menossa ja viikko sitten tuli 500. esitys täyteen. Hippasen suosittu.

Mutta suosittu tai ei, väliaikaan mennessä en ollut vaikuttunut. So boring. Vikalla kolmanneksella skarppasivat oikein kunnolla, minuakin alkoi naurattamaan ja aloin viihtymään. Näyttelijät oli ainakin kauhian lahjakkaita, vaikkei muuten oikein ollutkaan minun makuuni. Ainakin tuli nähtyä sekä esitys että Studio Pasila paikkana. Jossa tosin siinäkään ei ollut kehumista.

Jopas olen tylyllä tuulella. Mikään ei ole hyvä. :P

3 kommenttia:

 1. Moikka!

  Oon tämmönen random joka joskus eksy sun blogiin googlettelemalla ravintola Haraldia sit luin vähän enemmän ja tykästyin sun tapaan kirjottaa ja sun blogia on kiva lukea :) Ei mulla tässä muuta, aattelin vaan ilmotella et tykkään blogistas ja jatka samaan malliin! Kehuja kun on aina kiva saada.

  VastaaPoista
 2. Vieläkö se Kiviä taskussa menee wou O.o Kävin ite kattomassa joskus vuosia sitten ja sillon ainakin tuli naurattua ittensä kipeäksi.

  VastaaPoista
 3. Yks Mira vaan: Et ollut väärässä, tuli hyvä mieli. :) Kiitos ja tervetuloa!

  Rosi: Pyörii, pyörii ja kuulemma hyvin vetää joka kerta salit täyteen vieläkin. :o

  VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)