perjantai 25. tammikuuta 2013

Upgrade

Olen viime viikosta lähtien leikkinyt massikeisaria ja pistänyt rahaa menemään. Tuudittaudun siihen, että lähes kaikki ostokset sain suhteellisen halvalla.

1) tilasin puuttuvat kolme Pendergast-sarjan kirjaa adlibris.comista
2) huuto.netistä kotiutin kolme Aalto-tuikkua
3) kävin noutamassa Sotkasta uuden työtuolin

Lukujononi kasvoi. Sain yhden Pendergastin loppuun, mutta tilasin kolme uutta ja kaupan alelaaristakin löytyi vielä yksi random tekele. Näistä 3/4 oli alennuksessa. \o/ Kiusaan itseäni ja säästän Kingiä myöhemmäksi.

Kyllästyin keittiön tasolla oleviin toisiinsa sopimattomiin esineisiin (yksi random tuikku, yksi Aalto-tuikku, kaksi isompaa kynttilää Ikean alusilla ja yksi Ikean pieni maljakko), joten päädyin Aalto-tuikun ja mummon antaman Mariskoolin innoittamana haalimaan huuto.netistä kolme Aalto-tuikkua lisää. Huuto.netistä ostaessani säästin useita kymppejä.


Ollessani viime lauantaina porukoilla näin lehdessä mainoksen Sotkan alesta ja siinä oli potentiaalisen näköinen työtuoli itselleni. Edellinen oli ~15 vuotta vanha, ruma ja kangas rikki ja repaleinen. Myöhemmin Sotkan nettisivuja selatessa ajattelin, että voisin päivittää samantien työpöytäni, se kun on vieläkin vanhempi. Sain sen ennen koulun alkamista eli reilu 20 vuotta sitten. On naarmuja, kolhuja ja kulumia ja kaksi vetolaatikkoa enemmän tai vähemmän rikki. Paikan päällä Lommilan myymälässä käytyäni jätin kuitenkin pöydän sinne, ei ollutkaan hyvä. Etsintä jatkuu. Tuoli (-50 %) lähti kuitenkin mukaan.


Myös ruokakauppaan meni normaalia enemmän rahaa, kun huomiselle Hopeanuoli-iltamille päätin tehdä (muka halvat ja) helpot tarjottavat. Eivät vieraat ainakaan väsy kesken kaiken tai uuvu kaiken sen jännityksen tuoksinnassa.

Vanhuus näemmä iskenyt, kun saan hirmuiset kiksit työtuolista ja tuikuista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)