sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Before the Dawnin jäähyväiskeikka

Before the Dawnin, Routasielun ja Black sun aeonin The End-jäähyväiskiertue päättyi eilen Lahteen, jolle lähdin hyvin lyhyellä varoitusajalla. Kaveri kyseli kuuden jälkeen, että hän lähtee Lahteen ja kyytikin on, lähdenkö mukaan. Jahkailua puoli tuntia, ostin lipun ja tunnin päästä olinkin jo ulos ovesta. Siis minä, maailman non-extemporein ihminen, jolla pitää aina olla suunnittelu-, aikataulutus- ja valmistautusmivaraa. Sain poikaystävältä kyydin Meri-Rastilaan, josta minut noukittiin kyytiin. Olimme yhdeksältä perillä Finlandia-klubilla, joka on tunnettu aikaisista aikatauluistaan ja kalliista lipuistaan.

Alla (kuumottava) avec 1/3. Muina tuttuina paikalla näin ystäväpariskunnan ja Maijan. Naamabongailin myös Profane Omenin kitaristin, Entwinen rumpalin ja Iconcrashin solistin.


Schedule:
20:00 DOORS
20:45 ROUTASIELU
21:30 BLACK SUN AEON
22:45 BEFORE THE DAWN
00:00 Curfew


Ehdimme biisin-pari kuulla Routasielua, joka ei ollut entuudestaan mulle tuttu, tosin ei ollut Black sun aeonkaan lukuun ottamatta edellisviikon The End-kiertueen akustista settiä (klik). Black sun aeonin keikan aikana vaihtui solisti kolme kertaa; Heikkilä oli ja pysyi, mutta joku tuntematon jäpikkä vaihtui Janica Lönniin ja Sotajumalan Mynniin. Ja sitten viimein Before the Dawn. Lavalla nähtiin myös entiset solistit Willman, sekä oma lemppari Lars. Tuli paljon vanhoja suosikkeja ja voi että. Kuulin myös Saukkosen välispiikkaavan ensimmäistä kertaa. Repäisi viimeisen keikan kunniaksi. Aulassa oltiin infottu, että keikka myös kuvattaisiin.

Kiitos aikaisten aikataulujen, 100 km välimatka kotiin ei ollut ongelma eikä mikään, ja olin kotona jo puoli kahden jälkeen. Bensarahoja heitin parit hilut ja ehdotin pojille, että mitäs jos saisin kyydin kotiovelle ilman viinanhakureissua Meri-Rastilaan, niin minä voin heittää teille kymmenkunta edellisviikonloppuna laivalta ostamaani siideriä. Kaikki voitti. Vai hävisinkö minä sittenkin...Nääh, koko reissu oli yhtä voittoa.

4 kommenttia:

 1. mietittiin jugen kaa et oliks se "tuntematon jäpikkä" Juha Näveri Profane Omenista. Mun mielest ainaki hyvin samanoloisia liikkeitä ja kyl tuolt kaukaa katottuna ulkonäköki täsmäsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin Niinan kanssa vahvasti sitä mieltä, että ei ollut. Paljon oli tyylissä samaa, mutta naamassa ei.

   Poista
 2. Ai sä näit Aksun! Meinasin yhes vaihees kysyykin et onko sitä näkyny. Röökillä kun käytiin niin Pia sitä pohti kun ei tienny missä avokki huitelee tai onko ees saapunu keikalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin muun muassa kaiken, kun pari kertaa kävi se kuumuus ja ihmiset ahdistamaan ja katselin keikkaa kauempaa.

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)