torstai 21. helmikuuta 2013

Hereafter

Ei vitsi oon niin innosta piukeena, että poksahdan! Eilinen oli kovin suunnitelmantäyteinen päivä.

Löytiin lukkoon perheen kanssa, että isukin kuusikymppisillä menemme Tahkolle (vaihtoehtoina oli Kanariansaaret, laskettelukeskus ja kylpylä). Retkueemme tulee olemaan mitä tahansa viidestä kahteentoista henkeen, riippuen keitä sukulaisia tulee mukaan. Viimeksi taidettiin perheen ja parin sukulaisen kesken olla Teneriffalla iskän viiskymppisillä. Lähtölaskenta voi alkaa! ...vuosi. 59-vuotispäivä oli nimittäin toissapäivänä. Käytän tämän ajan siis suunnitteluun. Siellä on niin paljon aktiviteettejä, että ehdin osallistua vain murto-osaan. Paikan päällä pitää riittää aikaa ainakin lasketteluun, maastohiihtoon, moottorikelkkailuun, ratsastukseen ja kylpylähommiin. Jumankauta olis mahdollisuus myös ammuskella mettällä tai ampumaradalla, ajella huskyjen vetämällä reellä, mennä mönkijäajelle tai ajaa autoa jääradalla, on teatteria ja keilailua, patikointia ja lumikenkäilyä, noin niin kuin muun muassa. Aaaaaaa!


Toisekseen huomasin, että keväällä Lintsin Peacockiin tulee Queen-musikaali Show must go on. Miten tämä on voinut mennä minulta ohi! (Eikä vähiten sen takia, että siinä on myös JP Leppäluoto.) Sain kaverit seuraksi ja pistin heti liput tilaukseen. Tätä ennen ja odotellessa käyn Kansallisteatterissa katsomassa Frankensteinin.


Ja vielä lisää. Tajusin, että ensi kuussa on pääsiäinen. Silloin en missään nimessä tahdo pysyä pk-seudulla, kun kerta on pari ylimääräistä vapaapäivää. Viime vuonna olin Sveitsissä ja aiempina pääsiäisinä mm. parilla roadtripillä, Kilpisjärvellä Saanaa huiputtamassa, Lontoossa... Tänä vuonna todennäköisesti teen "vain" roadtripin. Oma toive olisi Mikkeli, koska saatiin kutsu sinne synttäreille maaliskuun alkuun, mutta se jäänee välistä teatterireissun takia. Poikaystävä mainitsi Tampereen. Vielä mahtuisi näiden lisäksi kaupunki tai kaksi aikatauluun.


Näiden lisäksi on muutenkin niin paljon kaikkea mukavata lähitulevaisuudessa tiedossa, että hyvä kun housuissani pysyn!

1 kommentti:

  1. Sitte ois viellä yks sellanen, että voisit vakavasti harkita Saksaan M´era Luna festareille lähtöä elokuussa. Yritän epätoivoisesti saada luotettavaa reissuseuraa mukaan. Haluan!

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)