lauantai 23. helmikuuta 2013

Heureka part II

Ykkösosan joulukuulta 2011 löytää TÄÄLTÄ. Saavuin siis hetki sitten takaisin Heurekasta, jonne piti päästä uudestaan näin reilun vuoden tauon jälkeen uuden Body worlds-näyttelyn takia.

"Body Worlds on saksalaisen tohtori Gunther von Hagensin luoma näyttelykokonaisuus, jossa aidot plastinoidut ihmisruumiit ja elimet mahdollistavat ainutlaatuisen tavan tutustua ihmisen anatomiaan."

"Heurekan näyttelyssä on esillä yli 200 näytettä ja noin 20 kokonaista, eri asentoihin aseteltua ihmisruumista."


Tämä näyttely avattiin vasta viikko sitten lauantaina ja ennen kello kahta saapuessani paikalle sai jonottaa lippuluukulle pihalta asti. Odottelimme kahviossa hetkisen, kunnes seurueemme kaikki jäsenet olivat saaneet liput kouraan ja suuntasimme samantien Body worlds-osioon. Kuvaus kielletty-kyltti masensi, mutta TÄÄLTÄ voi käydä katsomassa ihanan ällöttävät kuvat.

Oli mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen, en sen enempää jaksa alkaa lätistä. Käykää katsomassa!

Planetaariossa kävimme katsomassa myöskin nyt helmikuussa ohjelmistoon tulleen Se on solu!-animaation. Ei mitenkään ihmeellinen. Plus tuli huono olo. Tuntui samalta, kun on juonut kauheesti, menee vuoteeseen, sulkee silmät, maailma pyörii ja tietää, että kohta lentää laatta.Ei hyvä ihme, tämä jää nyt lyhkäiseksi, koska lähden extemporesti _nyt_ Lahteen katsomaan Before the Dawnin oikeesti viimosta keikkaa. ----->

2 kommenttia:

  1. Nättinä oot ollu! Tosi kiva toi uusi banneri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Piti välillä vaihtaa, kun edellinen olikin ollut ihan alusta asti.

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)