maanantai 11. helmikuuta 2013

Laskiaissunnuntai

Onnistuin feilaamaan perjantai- ja lauantai-illat, mutta sunnuntaina skarppasin! Edellisiltoina olisi ollut menoa, mutta nukkumatti voitti ja olin kumpanakin iltana umpiunessa, kun jonnekin olisi pitänyt lähteä. Mutta sunnuntai sitten. Kiskoin ylleni tyylikkään ulkoiluasuni ja tuumin, että ollaanpa me kuin mikäkin vanha pariskunta, kun molemmat kahisevat varustuksissaan valmiina lähtemään sunnuntaiaamusta ulos ja Eetulla vielä puurokin naaman edessä.Heti kahdeksitoista pulkkaostoksille, josta huristeltiin Alppipuistoon mäenlaskupuuhiin. Oli yllättävän hyvät mäet ja ihmisiäkin paljolti paikalla, tosin ei yhtäkään tuttua naamaa. Kaveri oli pistänyt asiasta eventin aikaa sitten ja alkamisajankohdaksi klo 12. Nooh, siinä soiteltiin kavereita läpi: krapula, feidaus, krapula, feidaus... Kyllä meitä kuitenkin pieni joukko lopulta odottelun jälkeen oli paikalla.

 Taidonnäytteitä:


Joku porukka tuli kahden aikaan pistämään pöytää ja pressua pystyyn ja ilmoittavat, että nyt olisi tarjolla ilmaista pullaa. Oli siellä myös pillimehua, suklaata ja lakua. Pienellä googlettamisella selvitin, että kyseessä oli Kallion seurakunta. Poikaystävä tunnisti porukan piispan, oli häntä nimittäin haastatellut radiotoimittajakoulutuksen työharjoittelussa tammikuussa.


Eliza teki Mörön.


Lopputuloksena oli läpimärät hanskat, varpaat ja sormet jäässä ja lunta oli päässyt sisään lahkeista ja niskasta. Hrrr. Kamalata toimintaa tämä ulkoileminen, iski raikkaan ilman myrkytyskin ja koko loppupäivä meni väsymystä vastaan taistellessa. Mutta hauskaa oli! En edes muista milloin olin viimeksi pulkkaillut, en varmaankaan lapsuusvuosien jälkeen. Kiitos Petterille järkkäämisestä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)