torstai 14. helmikuuta 2013

Nosturikeikkaa ja ystävähömpötystä

Keskiviikkona kävin keikalla ensimmäistä kertaa sitten syksyn. Hain Haagasta kolme kyytiläistä ja ajeltiin Nosturille. Viimoseen asti mietin, että jaksanko lähteä, kun ilman vähintään kahdeksan tunnin yöunia olen täysin killissä. Tilasin lipunkin vasta kuuden jälkeen illalla, mutta olihan Before the Dawn pakko nähdä viimoista kertaa.

"Before the Dawn, Black Sun Aeon ja Dawn of Solace -yhtyeistä koostuva jäsenistö saapuu jäähyväiskiertueellaan Nosturin Alakertaan keskiviikkona 13. helmikuuta. Tuomas Saukkosen päätös lopettaa bändiensä toiminta hätkähdytti fanikuntaa ympäri maailman, ja käsillä onkin viimeinen tilaisuus todistaa tämä kokoonpano elävänä Helsingissä."

Showtime oli klo 21, vartin odotuttivat itseään ja sitten 50 min akustinen setti. En ollut aikoihin Before the Dawnin menoa seurannut ja kahta muuta bändiä en ollenkaan, joten olen pihalla kaikista muista lavalle nousseista henkilöistä Saukkosen lisäksi. Hyvältä näytti ja kuulosti anyhow.James postasi tällaista kuvaa seinällään ja infosi samalla, että tulevana lauantaina Tilt-ohjelmassa on LotFP-juttua ja juontajalla on samainen asiaan kuuluva paita yllänsä, jonka itse esittelin TÄÄLLÄ. Jaoin uutista fb:ssä, jotta "Anni Uusivirralla on mun naama rintakehällänsä! Eetu tuskin tietää miten päin olla, se kun on tuohon akkaan ihan rakastunut. : )"


Otin varaslähdön ja aloitin viikonloppuni jo tänään yhdeltä. Otin huomisen vapaaksi, koska tahdon nukkua pitkään, ehtiä käymään salilla ja rauhassa neiteilemään ennen risteilylle lähtöä. Kaveri päätti haluta pitää synttärinsä laivalle ja saikin ihan naurettavan määrän tovereitaan mukaan (fb-event näyttää tällä hetkellä kahtakymmentäyhdeksää henkeä). Vapaapäivistä puheen ollen, nyt saisi kuulemma alkaa tuumimaan kesälomatoiveitaan. Tiedustelin, että paljonkohan mulla niitä lomapäiviä on jemmassa. Tältä vuodeltä täydet 30 pv ja viime vuoden lomiakin vielä pitämättä 14 pv. Hups, olen näemmä kokonaan unohtanut tämän oravanpyörän lomailupuolen. Toisin sanoen mua ei taida tänä kesänä näkyä paljoa toimistolla. :)

Ja kappas ystävänpäivä. Juhlistan tätä... en mitenkään. Jos pusun saan poikaystävältä pihistettyä, olen tyytyväinen. Tuumasin, että olisin mennyt katsomaan ilmaista aloittelevaa standuppia Kallioon, mutten saanut ketään seurakseni, joten höh. Toisaalta viime yön kämäset viiden tunnin yöunet vaativat veronsa, nuokun jo tässä kypsässä kello viiden iltapäivässä. Alla vielä kuva eiliseltä. Ainoa, jossa esiinnyn, enkä edes edustavana, mutta ainakin käsillä olevaan päivään liittyen viekussa on yksi vanhimmista ystävistäni, Csaba. Vuonna 1999 eli 12-vuotiaana siirtyessäni yläasteella sain jonkun tommosen luokkakaverikseni. Jatkettiin molemmat kauppikseen 2002, jossa meistä tosin vasta tuli varsinaisesti kavereita. Oppikirjaesimerkki aiheesta ulkomaalaiset tulee ja vie meidän naiset.


Niin että hyvää ystävänpäivää kaikille, jotka ovat onnistuneet löytämään valioyksilöitä elämäänsä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)