tiistai 5. helmikuuta 2013

The Amazing (and aging) Mistress Mystral!

Viikonloppuna tieni vei Kivenlahteen juhlistamaan ikääntyvää ystävääni nti Mystralia. Tätä suurta tapahtumaa varten valmistautuminen alkoi jo aamuyhdeksältä, kun herätin sisäisen mestarikokkini ja tein synttärilahjaksi lupailemani suklaakakun. Kaukaa viisaana olin kakun sössimisen ehkäisemiseksi tajunnut lainata siskolta kakkukuvun.

Naamaanikin sain upotettua normaalia enemmän aikaa, kun pistin juhlameikit kuntoon. Vaateongelmani ovat loppujen lopuksi samat kuin puoli vuotta sitten, jolloin mikään ei näyttänyt hyvältä päällä. Nyt näyttää sen sijaan kaikki enemmän vai vähemmän miellyttävältä, jolloin lopputulos on sama "mitä laitan päälle". Olen kuitenkin loistava aikatauluttamaan ja saamaan aikaiseksi (eikä kukaan pyörinyt jaloissakaan iltapäivästä, kun poikaystävä oli lähtenyt poikain kanssa kaljahommiin), joten ehdin vielä leikkiä webbikamerallani ennen suunniteltua kello seitsemän juhliin saapumista.

 

Kukkuu!

Voi hyvä ihme, mitkä juhlat! Vastoin yleistä toimintamalliani olin bileissä loppuun asti ja ajelin kotiin vasta, kun muut jatkoivat baariin naapurien huokaistessa helpotuksesta. Musiikki ja elämöinti kuuluivat rappukäytävän ja pihan lisäksi parkkipaikalle asti. Heidi oli tehnyt jotain myrkyllistä boolia, joka sai osan vieraista kärsimään krapulasta vielä maanantainakin. Valmiiksi kasatulla soittolistalla oli kaikkia omiakin suosikkeja, kuten Daze, Gunther, Spice girls, September, PSY, Katri Helena ja lista sen kun jatkuu. Itsehän en tanssi, en sitten millään, mutta oli toki äärimmäisen viihdyttävää seurata, kun pojat villiintyivät Village peoplesta heitellen paitoja pois, ja kun parin leidin eniten odottama Gangman style sai suurimman osan juhlavieraista änkeytymään "tanssilattialle". En myöskään koskaan aiemmin ollut nähnyt niin monia erilaisia ihmisiä saman katon alla. Oli ihan laidasta laitaan kaikkea, niin tyylin, iän (olikohan nuorimmalla ja vanhimmalla 20 vuotta ikäeroa?) kuin seksuaalisen suuntautumisenkin suhteen.

Koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, tässä noin 8K.Puumakerho.


Suosikkitoppi (kävin pari päivää aiemmin ostamassa uuden numeroa pienemmän),
sekä vanha ja luotettava minihame, joka mahtuu taas päälle.

Np. PSY - Gangnam style

Ja ryhmäkuvaa. Kaksi henkeä sukelsivat sängyn syvyyksyyn niin hyvin,
etteivät ihmismassan seasta edes erotu.

Jäi ihan hirmu hyvä fiilis muutenkin bileistä, mutta saadessani lisäksi kuulla kauniita sanoja ulkonäöstäni, hoikistumisestani, kakun onnistumisesta (oli pienet suorituspaineet, mutta yllätyin itsekin kuinka hyvää oli!) ynnä muusta, tätä tapahtumaa voi muistella vain hymyillen. Kiitos, Mystikka! <3

2 kommenttia:

 1. Nauroin kun luin tätä tekstiä! Oli niin parhaat synttärit <3 Kiitos kakusta! Se oli niiiiiin hyvää! Harmi, että loppui jo :( Mun täytyy tilata sulta jonkun tekosyyn varjolla uusi ;)

  Kiitos kun olit mukana juhlimassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku paksu viikonloppu voidaan syödä yksi kakku puoliksi. ^^

   Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)