maanantai 4. maaliskuuta 2013

Heavy metal vomit party

Kutsu kävi Mikkeliin Jukan synttäreille, jonne sankari mainosti tehneensä lasillisen tai pari tarjottavaa. Eli 25 litraa sahtia. This should be interesting...

Alunperin piti mennä teatteriin puolen päivän jälkeen ja lähteä siitä suoraan ajamaan juhliin, mutta näytös oli peruttu sairastapauksen vuoksi. Pitää siis palaveerata uutta käypää näytösaikaa seuralaisteni kanssa. Tämän siis jäätyä väliin päästiinkin jo aiemmin lähtemään tien päälle, kaapattiin pari tyttöä Mikkelin keskustasta mukaan ja suunnattiin pääkallonpaikalle.

Homman nimi oli tämä:


Mitäköhän valittuja yksityiskohtia kertoisinkaan... Pidin kiinni observing & documenting-linjastani. SNES oli kova juttu, samoin lattialle maaten riehuminen, sahti tietenkin, minä olin vietäväksi ja tarjottavaksi tehnyt suklaaneliöitä, sauna oli pariin otteeseen lämmin. Mietin ääneen, että onpa kummalliset bileet, kun siellä soitettiin juuri sellaista musiikkia, mitä sen näköisten ihmisten oletettaisiinkiin kuuntelevan. Hyvin erikoista ja harvinaislaatuista. Puolen yön aikaan tämä muuttui ja viimein vaihtui siihen totutumpaan bilemusaan eli esim. Scatmaniin, Bomfunkeihin ja Anna Abreuhin. Yritettiin käydä  yhdentoista aikaan baarissakin, mutta oli kiinni! Kipittettiin nopeasti takaisin sahtikekreihin se ~100 metriä.
Ryhmäkuvasta uupuu kameran takana ollut henkilö + myöhemmin tajuttiin, että pari ihmistä oli jossain huoneessa parantamassa maailmaa, eivät kuulleen kokoontumiskäskyä. Myöhemmin vielä tuli... hmm, kuusi (?) ihmistä lisää käymään.


Jaksoin pyhän hengen ja herra Hakkaraisen voimalla yhteen asti ja kävin nukkumaan superhyvien korvatulppieni avustuksella. Ihana emäntä oli minulle ja juhlavammalle puoliskolleni varannut yhden makkarin.

Kuten osasinkin odottaa, heräsin ensimmäisenä. Siis 7.30, tää oli jopa minulle vähän ylilyönti. Olin kuitenkin varautunut kirjalla (menossa Kingin 22.11.63) ja jahka oli vähän inhimillisempi aika, kävin kolistelemassa ympäri asuntoa keräten tölkkejä ja laseja ja siivoillen. Se on se mun juttu, jos satun jonnekin pippaloihin jäämään yöksi. Aikasin ylös ja siivoamaan. Kaikki voittavat, minä saan tekemistä ja säästän muita vaivalta.

Hitaan käynnistymisen vuoksi jätin poikaystävän julmasti jälkeen (no sai se muualta kyydin), heitin parit tytöt takaisin koteihinsa ja lähdin viimeisen kyytiläisen kanssa pk-seutua kohti. En ole niitä, jotka tykkää dagen efter jäädä darraamaan ja heittämään levotonta krapulaläppää, vaan haluan mahdollisimman nopeasti kotiin rauhassa löllimään. Sunnuntai-iltapäivän ja illan juttu oli Walking dead (olin kolme jaksoa jäljessä) ja suklaahippukeksit.

Kuvia selaillessani (puolet tämän postauksen kuvista on Riinalta) prosentuaalisesti
merkittävä osuus oli tätä tällaista:Mmkay?

1 kommentti:

  1. Pidän erityisen kovasti viimeisestä kuvasta, koska ristejä heiteltiin väärinpäin.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)