lauantai 23. maaliskuuta 2013

Koristeita part IV

Tämän vuoden toisella tatuointiajalla saatiin valmiiksi Vinski ja Leonardo, sekä aloiteltiin tatuointia nro VIII. Seuraava aika on parin viikon päästä. Näiden kuvien ottamisella on ollut yllättävä sivuvaikutus; olen alkanut pitää pohkeistani. Ja jalat on sentäs mun henkilökohtainen eww-kohta. Success!


Lauantai on mennyt ihmisten ilmoilla, ihmisten aikaan. Kävin katsomassa työkaverin kanssa (oli meillä avokitkin mukana) kovasti kehutun Frankensteinin Kansallisteatterissa. Tämä piti käydä jo kuun alussa katsomassa, mutta näytös oli peruttu sairastapauksen vuoksi. Puitteet, lavasteet, kaikki näytti todella hyvältä, mutta noin muuten vähäsen petyin. Teatterista jatkoin toisella porukalla MorriSon'siin, jossa hyödynsimme Syö!-viikkoja. Vuohenjuustoburgeria nassuun.

 
Tässä vielä ajattelin siivoilla ja mahdollisesti toimia kuskina, mutta muuten ajatukset ovat jo huomisissa päivälliskutsuissa.

2 kommenttia:

  1. On kyllä hurjan tarkkaa työtä tehty. Ja peukku siitä, että mustavalkosia. Itse en ole kummemmin ikinä ihastunut värikkäisiin tatskoihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei väriläiskiä mullekaan, itekin tykästynyt nimenomaan näihin värimaailmaltaan maltillisempiin. :)

      Poista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)