perjantai 15. maaliskuuta 2013

Show must go on

TI: Pitkän yrittämisen jälkeen päästiin viimein treffeille Heidin kanssa. Käytiin Sellon Lime leafissa syömässä, jonka jälkeen siskoni liittyi porukkaan ja käytiin katsomassa Beautiful creatures. Ihan kauhiaa roskaa. Jos yrittäisin puolueettomasti asiaa miettiä, niin arvelisin, että Twilight-vihaajat eivät osaisi päättää kumpi on kauheampaa katsottavaa.


KE: Edellisiltana kotiin asti päästyäni avasin postissa tulleen kirjeen. Kutsu Vieras talossa-ennakkonäytökseen. Seuraavaksi päiväksi... Hippasen tuli lyhyellä varoitusajalla ja oli jo muita suunnitelmia, joten yritettyäni kavereille tyrkyttää lippuja siinä onnistumatta, pistin työpaikan sisäisellä sähköpostilla ilmoituksen asiasta kaikille ja kohta sieltä hipsikin työkaveri noukkimaan liput itselleen. Eivät ainakaan hukkaan menneet.

Muut suunnitelmat olivat tuonne Vihtiin suuntautuvia. Hieronta-aika Nummelassa (selkä on ollut viikon paremmassa kunnossa, wohoo \o/) ja visiitti porukoilla, jossa sain syötyä, saunottua ja luettua viimosimmat tusinan lehteä.


TO: Oli muuten piiiitkä päivä. Töiden, shoppailun ja treenaamisen jälkeen käytin hyvän tovin itseeni, kunnes tuli aika lähteä maailmalle. Hain eksäni ja hänen nykyisen ja vein heidät kihlajaislahjana Peacockiin katsomaan Queen-musikaalia Show must go on. En tätä kyllä täysin sydämeni hyvyyttä tehnyt, halusin itse tuon nähdä ja tarvitsin seuralaisia. :P Heille selvisi lahjan luonne vasta, kun kurvasin Linnanmäen suuntaan. Onneksi molemmat tykkäsivät.

Olin siinä käsityksessä, että JP Leppäluoto on jossain pienessä sivuroolissa, mutta mitä vielä. Se oli puolet ajasta lavalla. Kaksi kertaa naisten vaatteissa. Jumalavita on se edelleenkin mun suosikkisolisti ja niin hyvännäköinen, että poskia kuumotti.
Heitettyäni pariskunnan himppeen läksin vielä uudestaan kaupungille. Kallioon, to be exact. Siellä oli Kaupunkiradion kick off-bileet. Eli poikaystäväni luokkalaistensa kanssa juhlimassa.

"Kaupunkiradio on Metropolia Ammattikorkeakoulun, Laajasalon opiston, Vaskivuoren lukion ja muiden nuorten pääkaupunkilaisten mediatoimijoiden kevään 2013 yhteisprojekti."

Eli minunkin avopuolisoani pääsee kuulemaan 18.3.-19.5.2013 välisenä aikana taajuudella 89,70MHz tai täällä: http://kaupunkiradio.fi/

Lopuksi vielä tämä:
Tiedättekö miltä näyttää, kun ihmisestä häviää noin 13 prosenttia?
Vastaus alla.

4/2012-3/2013

1 kommentti:

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)