perjantai 1. maaliskuuta 2013

Stand up club

Halusin jonkinnäköistä piristystä arkeen ja läksin katsomaan stand upia. Kalliossa oluthuone Milenkassa järkätään Suomen stand up clubin toimesta joka toinen torstai ilmaisia open mic-iltoja. Lavalle nousee illassa useita koomikonalkuja ja välillä vanhoja tekijöitäkin, jotka haluavat testata uutta materiaalia. Kyytiini heitin avopuolison ja eksän nykyisen. Paikan päällä treffasin vielä muutaman kaverin.


Dear god sitä ihmisten määrää. Puoli tuntia ennen esitysten alkua saavuimme paikalle ja jo silloin oli enää vain muutama hassu tuoli ilman pehvaa. Lopulta talo olikin tupaten täynnä, yhtään vapaata paikkaa ei tainnut olla.

Menisin laskuissa sekaisin, jos koittaisin muistella, monta esitystä näin. Lähemmäs kymmenen. Ainoa entuudestani tunnistamani naama oli Viidakon tähtösten juontaja Ali, ja se oli myös kamalinta katsottavaa. En tiedä perustuuko sen aktit yleensäkin yleisönsä halveeraavaukseen ja joidenkin ottamisesta silmätikukseen ja loputtomaan kiroiluun, mutta ei toiminut mulle. Kaikki naiset sai kuulla mm. olevansa huoria. Ok. Toinen ilmeisesti vähän nimekkäämpi nimi oli Anitta Ahonen ja homman juonsi Jukka Lindström. Suurin osa esiintyjistä oli hyviä ja välillä tirskuinkin naama punaisena.


Aikataulukin oli kohtuullinen. Kasilta alkoi ja kymmeneltä loppui, välissä oli vartin tauko. Näin ei arki-ilta venynyt liian pitkäksi. Paitsi mulla. Mulle klo 22 on ihan liikaa, jos miettii tulevan yön unta ja aamuherätystä. Mutta kerrankos sitä. Melkein vois ottaa tavaksi. Ehkä.

"Eetuuu! Tuu ottaa musta kuvia!"
"Nää on ihan huonoja, ota lisää!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)