perjantai 5. huhtikuuta 2013

Bonuspääsiäinen 5/4 + paluu arkeen

Neljäsosa vuodesta takana, mitä on käynyt uudenvuodenlupauksille?

-hävitän vielä 2 cm vyötäröltäni -> hävinnyt 4 cm
-hankin yhdestä kolmeen uutta tatuointia -> kaksi hommattu
-juon vieläkin vähemmän -> kerta takana, seuraava mahdollisesti vasta juhannuksena, eli hoidossa tämäkin (nyt kun asiaa mietin, niin viimeisen 6 kk aikana oon ottanut vain kaksi kertaa)


Vielä hetkeksi pääsiäiseen. Maanantaina, nukuttuani kellon ympäri, jaksoin taas elää. Enää ei ollut jäljellä mitään ponnisteluja tai sosiaalisia taitoja vaativaa touhua. Valehtelematta tuli vain istuttua koneella muutama tunti, pyykättyä ja möllötettyä. Viimein alkoi Game of Thronesin 3. kausi, jonka eka jakso pitikin samantien katsoa. Iltapäivästä siirsin itseni Selloon ja käytiin siskon kanssa katsomassa Warm bodies. Twilight oli jo hieman moraalisesti epäillyttävä tarina: sekaantuako kuolleeseen vaiko eläimeen. Tää oli samaa kastia, nyt kyseessä oli tosin zombien ja tytön rakkaustarina. Voi luoja.Jälleen sai huokaista helpotuksesta, kun arki alkoi. Takaisin terveellisesti syömiseen ja salille. Tai niin ainakin luulin. Keskiviikkona iski nuha, torstaina lämpö, perjantain otin saikkua. Torstai oli muutenkin hieman hämmentävä päivä. En tiennyt olisinko jee wohoo vai buu yhyy: tatuointiajalla saatiin kaikki valmiiksi ja voitiin perua viimeinen varalla oleva aika toukokuulta. Jee. Mutta nostatin lämmön. Buu. Sain postissa viime vuoden veropäätöksen ja palautuksia tulee huima summa. Jee. Mutta kone kosahti. Buu.

Nyt dataan poikaystävän vanhalla kämäsellä läppärillä sairastelunurkkauksessani: sohvankulmauksessa peiton alla, vieressäni kuumaa mehua, nenuliinoja ja lääkkeitä, telkku taustahälinänä. No need to move. ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)