maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen 1/4 - Tampere

Pääsin torstaina jo 12.45 töistä ja läksin samantien hakemaan Eetua koulusta Laajasalosta. Tuo kävi poikkeamassa Roihuvuoren Lidlissä bisseostoksilla ja otettiin siitä yksi hipinretku mukaan. Santtu oli tuntia aikaisemmin kysellyt meidän aikatauluista ja tiedusteli, josko otettaisi hänen kämppiksensä kyytiin. Siitä sitten lähdettiin kolmistaan ajelemaan kohti Tamperetta. Matka hurahti nopeaan noiden höpötellessä sen kaksi tuntia yhtä soittoa. Itsehän olen niin sosiaalisesti rajoittunut, että harvakseltaan koitin jotain lausetta tunkea heidän taukoamattoman pölinänsä keskelle.


Neljän-puoli viiden aikaan oltiin Santulla. Poikettiin ensin sisällä, siellä oli jo Joonakin meitä odottelemassa. Kohta puoliin lähdettiin heidän kanssa köpöttelemään Classic American Dineria kohti, jonka edustalla Anu istuskelikin meitä vartoen kuin pahainen spuge. Mutta sellainen siisti ja hyvännäköinen puli. Eetun sisko oli mainostanut tuota Dineriä ja sen takia ylipäätänsä päätettiin Tampereella käydä. Syötiin itsemme ihan ymmyrkäisiksi; alkupalat, burgeri ja vielä brownie ja pirtelö jälkkäriksi. Viimeiseksi mainittu imuuteltiin Eetun kanssa romanttisesti yhdessä kahdella pillillä. ^^


Käytiin vielä hetki istumassa Santulla. Ruokalepo. Seitsemän jälkeen hypättiin takaisin tien päälle suuntana Somero. Tähdet näkyi hirmuisen hyvin ja kirkkaasti ja oli mukava körötellä kaksistaan rauhassa se pari tuntia. Tässä Helsinki-Tampere-Somero-rundissahan ei sinänsä ollut mitään järkeä, Tampereellakin tuli oltua vain se muutama tunti, mutta mikäpä siinä, kun oli loma ja aikaa.


Möksällä oltiin puoli kymmenen pintaan. Pistin seuraavaa päivää ajatellen paikkoja kondikseen, saunottiin ja lueskelin hetken, kunnes sammahdin täysin yhdentoista pintaan. Olihan siinä vaiheessa päiväni kestänyt jo 18 tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)