tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen 2/4 - Somero

Ensimmäinen virallinen lomapäivä, perjantai. Somerolla on niin paljon ikkunoita ja ohkaisia verhoja, että olin hereillä jo viiden-kuuden aikaan, kun oli jo valoisaa. Sain kuitenkin seitsemään asti unta, jonka jälkeen mussutin aamiaista, luin tunnin Kingiä ja painauduin lämpimän ja pehmoisen Eetuni kylkeen ja nukahdin uudestaan. Seuraavaksi heräsin yhdeltätoista ja aloin pistämään pihan pientä hirsimökkiä yöpymiskuntoon. Sinne kun oli talveksi roudattu ulkokalusteet ja mitä kaikkea.Poikettiin ABC:llä ostamassa tarjottavaksi vähän karkkia ja ostin Eetulle talon halvimman kaljan. Torstain palkkapäivä sai höveliksi.

Olin ilmoittanut bileet alkavaksi neljältä, mutta kaikki vieraat olivat kehnoja ja parin päivän ajan yksi toisensa jälkeen pisti viestiä, että voisiko sinne tulla mahdollisesti jo aiemmin. Olikohan kello puoli kolme, kun saapui ensimmäinen autollinen ja yhtä neitiä lukuun ottamatta kaikki olivat neljään mennessä paikalla.Olen sanonut juovani vain spesiaaleissa tapahtumissa, tämä ei ollut tarpeeksi spesiaali. Ensimmäiset möksäbileet selvinpäin ja hauskaa oli. Muutamat vieraat olivat ekaa kertaa möksällä, osa oli niitä, jotka on tuolla käyneet jo useiden vuosien ajan ja ovat jo ns. peruskalustoa ja jotkut saivat kutsun parin vuoden tauon jälkeen. Ihan tietoisesti halusin tuonne nyt vähän eri verta kuin kahtena viime kertana (eli kahtena viime synttäreinäni), etteivät juhlat ala toistamaan itseään ja muutkin ihmiset pääsevät mukaan.


Juhlat alkoivat sen verran aikaisin, että ehdittiin saunoa parikin kertaa. Maija oli ottanut Armi-koiransa mukaan, ja se vei Valtterin paikan huomiohuorana. Noin muuten oli ehkä homoimmat möksäbileet tähän mennessä, hyi kauheeta mitä kaikkea silmäni näkivätkään. Sain myös ilokseni kuunnella repeatilla useamman kerran Ricky-tick big bandiä, ai että. Myös tämä kuultiin useasti. Jos et edes hymyile ensimmäisen kymmenen sekunnin aikana, huumorintajusi on kehittyneempää kuin meillä.


Long time no boobs eli ei oltu aikoihin (viimeksi Nummessa) Maijan kanssa niin sanotusti esitelty avujamme, joten päädyttiin hetkeksi hillumaan pihalle lumihankeen ja siitä juoksin kuin aropupu täristen takaisin saunaan. Lumi oli sen verran kovaa, etteivät lumienkelit olisi onnistuneet ja jalatkin on naarmuja täynnä, kun elopainosta upposin kuitenkin hankeen nilkkoja myöten. Saunakuvista tuli kuitenkin kivan hämyisiä ja tunnelmallisia.


Toisen saunomiskerran jälkeen yhden aikaan kömmin sänkyyn. Hyvät korvatulpat takasivat häiriintymättömät yöunet.

1 kommentti:

  1. Mä luin jo LJ:n versiosta ihan selkeesti, että "Noin muuten oli ehkä HUONOIMMAT möksäbileet tähän mennessä". Ihan olin jo tääl silleen jotta aha, kiva, kiitti.. :D Nyt sitten vasta parannuin lukihäiriöstäni ja tunnistin sanan homoimmat.

    VastaaPoista

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)