keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen 3/4 - Helsinki

Tällä kertaa ei ollut mikään kiire siivota ja lähteä kotiin, vapaapäiviä oli vielä riittämiin. Rauhassa heräiltiin, siivoiltiin, darrailtiin, sen semmoista. Kahteen mennessä vieraat oli saatu kotimatkalle, me vielä jäätiin hetkeksi Eetun kanssa möksälle pällistelemään.


Iltapäivällä jätettiin möksä taaksemme ja lähdettiin Huhmariin. Isukki oli pistänyt aiemmin viestiä, että jos meillä on aikaa, niin poiketkaa kylään. Siskokin oli siellä Vilin kanssa viettämässä pääsiäistä, olivat ihan useamman yön.

Kotonakaan ei ehditty paria tuntia enempää olla, kun kahdeksalta lähdettiin kohti keskustaa. Auto Eerikinkadulle ja siitä Eerikin kulmaan, jossa kaverit olivat muutamalla. Atte oli kysellyt porukkaa mukaan katsomaan elokuvateatteri Orioniin Predatoria.Noiden saatua bissensä nassuun käytiin kaupan kautta teatteriin. Olin kerran aiemmin nähnyt Predatorin, kapulaleffana aikoinaan mökillä. Muistin, että olisi ollut aika kämänen, mutta ihan katsottava pätkähän tuo oli. Tunnelma oli hippasen vapautuneempi kuin normi näytöksissä; välillä kuului tökkien sihahtamisen ääniä ja leffan legendaarisessa "Dillon, you son of a bitch"-kohdassa yleisö puhkesi ablodeihin.


Leffan jälkeen Eetu heitti minut On the rocksiin. Tiesin näkeväni siellä kaksi tuttua, toista kävin vain moikkaamassa ja toisen seuraan tungin suurimmaksi osaksi keikkaa. On the rocksiin hinguin Lullacryn keikan takia. 2005 aloin ko. bändiä kuuntelemaan ja 2005-2006 ne viimeksi olen kaiketi nähnytkin. Eikä ne taida ollakaan pariin vuoteen juur keikkailleet.
Hovikuskini oli luvannut tulla myös hakemaankin ja klo yksi yöllä ulkona odotellessani kerkesin vielä tuttuihin törmäämään, joiden suuntana oli (yllätys yllätys) Prkl. Eetu koukkasi minut kyytiin ja huristeltiin kotiin. Aaaaaaaaa äkkiä nukkumaan, aamulla olisi aikainen herätys ja tiedossa pitkä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)