sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Uncle Sam wants you

Kovin on ollut mitäänsanomaton viikko, hence the blogihiljaisuus. Elämä on pyörinyt lähinnä lukemisen (Pendergast - Kuoleman asetelma, Pariisi-opaskirjat), salilla käymisen ja suosikkisarjojen (HIMYM, GoT) parissa. Eilinen oli uusinta edellislauantaista: menin Rosille leffailtailemaan. Tällä kertaa Marvelia: Iron man 1&2 ja Avengers. Tuleehan ensi viikolla teattereihin sentäs Iron man 3.


Tänään ajattelin kotirouvailla ja tehdä muussia ja lihapullia (eikä mitään mälsiä valmispullia) sekä sämpylöitä. Lukea ja lölliä. Tehdä vähän tienestiä ja käydä näyttämässä mahdolliselle ostajalle korsettia. Eilen laitoin parit rytkyt Goottikirppikselle. Semmoset ns. paremmat vaatteet, joita en iljennyt UFFille heittää.

Ach! Töissä sain kiitosta uusista työnhakijoista: meillä on ollut hektisemmät pari viikkoa kuin koskaan, töitä kertyy ja kertyy ja on kauhea kiire ja pari ihmistä otti loparit ja koko ajan jonkun pitäisi jäädä ylitöihin ja mennä viikonloppuna pakertamaan. Pistin facebookiin linkin mol.fihin meidän firman työpaikkailmoitukseen. Kaksi kaveria jo kävi haastattelussa ja molemmat saivat paikan, kolmas kaveri tulee haastatteluun ensi viikolla. Nythän mulla on siellä jo joulukuusta asti ollut yksi kamu huonekaverina. Mitä sitä vieraiden kanssa työskentelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pidäthän kommentoinnin asiallisena. Kiitos viestistäsi! :)